Cafte...rozmyslam nad plastikou nosa aj ked ho nemam ani moc velky ,ale chcela by som ho aspon trosku dat sformovat..Je tu niekto, kto uz podstupil plastiku nosa?alebo niekto, kto mi vie poradit skuseneho odbornika v tejto problematike?prosim poradte
PLASTIKA NOSA
ahoj tu som ja mam 19 a som z okolia KE...ked ti poradim su super diskusie na www.lady.sk skus prist tam a zaloz temu...tam je viac ludi na diskutovanie :) je to tam zivsie lady.sk zatial :)
babenky ked tu budete ozvite sa mi
noo tak tak operacia makkych casti..cihala som si to na nete..aj nejake diskusne fora o tom ale neviem ze ku komu na tu konzultaciu...ja by som zase chacela ist nejako po lete.. A keb ysme sa dohodli a nieco pohladali spolu co ty na to? ja byvam pri trnave a ty?kolko mas rokov?
Ahoj,aj ja by som chcela to iste co ty zrejme myslis len tu gulicku na konci nosa a nosne dierky chcem presme to iste je to operacia makkych casti nosa ale v podstate tiez neviem tiez by bodlo vediet za kym ist Zrejme budes potrebovat to predoperacne stretnutie - konzultaciu V akom si meste?
tak ja sa chystam v lete na operaciu do Sace... :)