Ahojte, temu som zadal uz do nadpisu. Prosim o rady, neviem reagovat s chladnou hlavou.Samozrejme, po ukludneni si vycitam slova kt. som pouzil.Ako aj dnes... :( Ako s tym bojovat? Niekedy pre obycajnu blbost mam(e) pokazeny cely pekny slnecny den... dnes som si to uvedomil,ze to uz neni normalne... nechcem byt taky chcem sa zmenit!!!
Som velmi vybusny a chcem to zmenit!
Skus robit nieco dlhodobo, kde potrebujes pevnu volu.
U mna to zacalo behanim. Kedze som sa rozhodol behavat denne, a to cca 90 minut, musel som zacat hodne pouzivat pevnu volu. Nie ze by som s tym mal v normalnom zivote problem, no ked uz 5. mesiac rano o 4:30 vybiehas a musis si povedat "Musis!", nie je to jednoduche. No postupne ta to zoceli.. a ked este zacnes pri hltani kilometrov premyslat.. cistit hlavy a dusu..
Znie to mozno hlupo, ale obcas si do klapotu tenisiek v duchu sepkam po-ko-ra a premyslam, aby som bol pokornejsi vo svojom zivote za to, co mam, co som dosiahol, a podobne.. Uvidis, po roku bude z teba dusevne uplne iny, vyrovnanejsi clovek. Teda aspon taky recept som dosiahol u seba. Dufam, ze ti to pomoze.
skus sa na tie situcaie v ktorych by si normalne vybuchol pozreť s nadhladom.. ja som tiež vybušny typ alezačala somsa na všetko pozerať pozitívne, vždy keĎ je napata situacia tak sa zhlboka nadychnem usmejem a je to za mnou... skus si užívať každú chvílu a snažiť sa myslieŤ a konať pozitívne :)
1. ked vybuchneš tak si to musíš uvedomiť
2. musíš prísť na niečo čo ti stiahne nervy, mne napríklad pomáha ked zavriem očí a počítam aspoň do 10..