Som velmi vybusny a chcem to zmenit!

Príspevok v téme: Som velmi vybusny a chcem to zmenit!
Mirek_x111

Ahojte, temu som zadal uz do nadpisu. Prosim o rady, neviem reagovat s chladnou hlavou.Samozrejme, po ukludneni si vycitam slova kt. som pouzil.Ako aj dnes... :( Ako s tym bojovat? Niekedy pre obycajnu blbost mam(e) pokazeny cely pekny slnecny den... dnes som si to uvedomil,ze to uz neni normalne... nechcem byt taky chcem sa zmenit!!!

Milky

Skus robit nieco dlhodobo, kde potrebujes pevnu volu.
U mna to zacalo behanim. Kedze som sa rozhodol behavat denne, a to cca 90 minut, musel som zacat hodne pouzivat pevnu volu. Nie ze by som s tym mal v normalnom zivote problem, no ked uz 5. mesiac rano o 4:30 vybiehas a musis si povedat "Musis!", nie je to jednoduche. No postupne ta to zoceli.. a ked este zacnes pri hltani kilometrov premyslat.. cistit hlavy a dusu..
Znie to mozno hlupo, ale obcas si do klapotu tenisiek v duchu sepkam po-ko-ra a premyslam, aby som bol pokornejsi vo svojom zivote za to, co mam, co som dosiahol, a podobne.. Uvidis, po roku bude z teba dusevne uplne iny, vyrovnanejsi clovek. Teda aspon taky recept som dosiahol u seba. Dufam, ze ti to pomoze.

JaNatalka

skus sa na tie situcaie v ktorych by si normalne vybuchol pozreť s nadhladom.. ja som tiež vybušny typ alezačala somsa na všetko pozerať pozitívne, vždy keĎ je napata situacia tak sa zhlboka nadychnem usmejem a je to za mnou... skus si užívať každú chvílu a snažiť sa myslieŤ a konať pozitívne :)

HCu

1. ked vybuchneš tak si to musíš uvedomiť
2. musíš prísť na niečo čo ti stiahne nervy, mne napríklad pomáha ked zavriem očí a počítam aspoň do 10..