Psychická tyrania, nebezpečné lieky, úzkosť, panika, mizéria...

Príspevok v téme: Psychická tyrania, nebezpečné lieky, úzkosť, panika, mizéria...
darkomnia

Ostať doma v psychickej tyranii prerastajúcej do fyzickej podoby, kde aby som prežila musím brať antidepresíva a ďalšie lieky, ktoré by sa brať spoločne nemali alebo ísť to oznámiť a dúfať, že všetko bude lepšie?

Mám 16, bola som fyzicky týraná (škretenie), psychicky (potláčanie morálnych hodnôt, ľahostajnosť, nedôvera, špina, smrad, bordel, asocializácia), prešla som si šikanovaním, alkoholizmom, znásilnili ma, nedokážem normálne jesť (buď sa prejem a časť vyvraciam alebo dokážem deň nejesť a následne mám vlčí hlad a viete ako skončím, lieky tie stavy zmierňujú). Nedokážem takto žiť. Zabila by som, mám v sebe množstvo hnevu, skazených myšlienok, sledujú ma, nemám súkromie, odmietam takto naďalej žiť a moja mama sa zaujíma len o žranie a špinavé prachy.

Klamstvá, bezduchosť, nezáujem...

darkomnia

Jedulka, nemám nikoho. Rodina je totálne rozvrátená. Stará mama moju mamu aj mňa fyzicky napápadala. Môj otec je násilník. Mamin otec ma odmietol vziať ku sebe, je na odvykacej kúre (alkohol).

Ibaže by som bývala na internáte počas školského roka avšak rodina. Tá mi najväčšmi chýba. Mať tú istotu. Mať niekoho kto ťa podrží a má úprimne rád...

darkomnia

Nebola som. Mám strach práve odísť do detského domova. Začiatkom šk. roka mám ísť na gymnázium a možno by som bývala na intráku. Nefajčím, s pitím sa viem ovládať ale neviem... Viete, je to taká veľká záhada pre dieťa v mojom veku. Čo bude ďalej?

agartio

logicky, opacnym postupom, navratom k duchovnu a Bohu, sa zase veci napravaju... preto som jej poradil tu cestu. Vela ludi ma tieto problemy z hriechu... nechapu, ze je to s tym prepojene, co sa z nich po rokoch stane, a prenasaju to na svoje deti.

Ako inac si chces pomoct, tam kde vznikla bezduchost a z toho pramenia vsetky problemy?

jedulka

Já ti nevím děvče,ale musíš odtamtud vypadnout co nejrychleji umíš.Máš nějaké lepší příbuzné? Nějakou dobrou kamarádku, aby tě ubytovali u nich?
Agartio ty mudrlant co kdybys jí vzal k sobě?
Prozkoumám všechny možnosti, jak tě tam odsuď dostat,ozvu se tak navečer.Až budeš od nich určitě je udej !!!

agartio

to platilo na rodinu, nie na nu.
ak si si ale nevsimla, rodinna karma sa dedi a tu dan nesu aj deti. je to preto, ze aj rodinu, kde sa narodis, si vyberas sama.
A to s tou bezboznostou a rodine, je pravda, do bodky. Bezduchost, klamstvo, pretvarka, hadky... a peklo. To je to, co ostane po nejakom case, ako dosledok odvratenia sa od duchovnych hodnot. Realita mi je len dokazom. Nikdy to take zle v rodinach nebolo, a este sa to dalej zhorsuje.

emalea

Dievča, dievča držím Ti place...a bola si už na sociálke, veď si ešte dieťa...možno by vedeli poradiť....
neviem ako hnusne sa cítiš, tam kde teraz vyrastáš, prepáč, musím sa spýtyť, nebolo by Ti lepšie v decáku?...

darkomnia

Dilmah, komu?
V pondelok sa so všetkým zverím psychologičke. Už ma neodhovoria krásnymi rozprávkami, ako sa presťahujeme do zahraničia. Je to peklo. Nátlak. Zožiera ma to. Neželám nikomu. Ani najväčšiemu nepriateľovi.