Psychická tyrania, nebezpečné lieky, úzkosť, panika, mizéria...

Príspevok v téme: Psychická tyrania, nebezpečné lieky, úzkosť, panika, mizéria...
darkomnia

Ostať doma v psychickej tyranii prerastajúcej do fyzickej podoby, kde aby som prežila musím brať antidepresíva a ďalšie lieky, ktoré by sa brať spoločne nemali alebo ísť to oznámiť a dúfať, že všetko bude lepšie?

Mám 16, bola som fyzicky týraná (škretenie), psychicky (potláčanie morálnych hodnôt, ľahostajnosť, nedôvera, špina, smrad, bordel, asocializácia), prešla som si šikanovaním, alkoholizmom, znásilnili ma, nedokážem normálne jesť (buď sa prejem a časť vyvraciam alebo dokážem deň nejesť a následne mám vlčí hlad a viete ako skončím, lieky tie stavy zmierňujú). Nedokážem takto žiť. Zabila by som, mám v sebe množstvo hnevu, skazených myšlienok, sledujú ma, nemám súkromie, odmietam takto naďalej žiť a moja mama sa zaujíma len o žranie a špinavé prachy.

Klamstvá, bezduchosť, nezáujem...

darkomnia

Jedulka,
už som tu. Za tou psychologičkou určite pôjdem, neudržím v sebe to čo sa mi za tie roky nanosilo a nie je toho málo. Iba vďaka liekom sa dokážem smiať. Pred tým som mala slzy v očiach denne...

Nedá sa n to pozerať, prežívať to. Vnímam sa ako starostlivá osoba, ktorá berie zodpovednosť aj za druhých. Chcem im veľmi pomôcť-mamine, aby sa uvedomila ale žiadna odozva a môj život je proste mizerný... Uvedomila som si, že nemusím sa zaoberať problémami druhých, no je to moja rodina. Udať ju..nie je to ľahké.

0vecka

lol samy nabozensky fanatici sa tu stretli. som si mylsle ze agartio je len hipik a trosku truhlik ale uz mi je jasne kto mu vymyl mozog

2 darkomnia urcite to musis oznamit, linka detskej istoty alebo aj ta psychologicka hlavne neries co ti nataraju. Ak ti zase zacnu tlacit kaleraby do hlavy tak suhlas s nimi ale urcite to musis oznamit.

Mexy

Život si určite neber, nie je to tvoja vina čo sa ti stalo, už dosť si toho zvládla si len dieťa všetko máš pred sebou, máš nádej na lepší život. Existuje mnoho ľudí vonku čo ti vedia pomôcť, tak neváhaj a hovor o tom, nie je to hanba, hanbiť sa môžu tí čo ťa takto trápia. V tomto prostredí nemôžeš zostať, to vedie iba do záhuby. Tak sa vzopri a bojuj za seba, nič nie je stratené! prajem veľa síl

a pre ostatných: nerozoberajte príčiny prečo sa jej to stalo, to jej nepomôže! človek v núdzi potrebuje pomoc a nie poúčanie

eos

Totalna hlupost - ze odvratenie sa od boha...peklo si na zemi robime my sami ( ludia)! Rovnako fyzicke a psychicke tyranie. Manipulacia s vedomim inych, cirkvi na urovni siekt, ktore vyuzivaju manipulaciu tak, ze sfanatizovany jedinec poradi dievcatu, ktore je v zlom psychickom stave to, co si mu poradil TY, AgARITO a este RNG! Teda ak nie si ta ista osoba! To dievca vola o pomoc a ty sa tu ohanas hriechom, vinou a blabla vinou celeho skazeneho sveta! Nikto nemoze za to, do akej rodiny sa narodil! Potom si tie deti beru zivot, lebo natrafia na taketo kecy!

Pre teba Darkomnia- Neboj sa vyhladat pomoc inych ludi, ktori si ta vypocuju! Chod za tou psychologickou - nie je to hanba- oni studju pre to, aby pomahali ostatnym! Neboj sa im povedat to, ze sa citis zle a povedz im to, co sa Ti stalo. Myslim, ze keby si sla na internat, dostanes aj socialne stipendium! Budes mat pokoj a mozes sa ucit, najdes si kamaratov, zacnes odznova! Si smele dievca! Dokazes to, lebo si sa tym uz zacala zaoberat - to ako zmenit k lepsiemu vlastny zivot - SI na najlepsej ceste ako to dokazat, len nabrat odvahu a odhodlanost! A co sa tyka studia, sa to potom aj da tusim upravit cez socialku, ak je pravda to co pises, mozes dostat vyssie stipendium - pocula som o VS, ktori sa doma nemaju zle, no nemaju peniaze na studium, podaju ziadost sudu o vyzivne, ze sa o nich rodicia nestaraju, oficialne sa dohodnu na sude o vyzivne a mozu studovat. Treba sa poradit s pravnikom! Nie vsetci mame ukazkovych rodicov, ale toto ta posilni do zivota, len sa nesmies vzdat!

dilmah

agartio!Sa uvedom, čo píšeš! Na druhej strane prečo Boh potom dopustil, aby dieťa takto trpelo??? Sa uvedom s tvojími duchovnými cestami, to čo pomohlo tebe, nemusí pomocť druhému!

Darkomnia, tu máš moj mail - malapolarka@gmail.com

RNG

Odvratenie od viery v Boha a od zakladnych Bozich prikazani znamena rozvrat moralky a spolocnosti.
To sa udialo za historie mnohokrat a take spolocnosti vzdy nakoniec zanikli.
Tu su popisovane presne tie priznaky rozvratu, krutost, bezcitnost,sebeckost, zloba a ziadny strach z Bozieho trestu, ktory ich nakoniec neminie.
Tj ja aspon v to verim a to mi ulahcuje zivot velmi, lebo sa nemusim obavat.
Zli ludia, ci veria alebo neveria, budu nakoniec potrestani, aj ked to nemusi byt za ich zivota na zemi.