Dve čiarky na tehotenskom teste po menštruácii

Príspevok v téme: Dve čiarky na tehotenskom teste po menštruácii
greengrey

Ahojte, prosim Vas o radu pripadne podobnu skusenost s partnerom sa pokusame o babenko.MS mi skoncila predvcerom.Dnes rano som si urobila test a vysli dve ciarky, jedna je sice slabucka,ale je tam.Hned som isla ku gyn. a nevideli na ultrazvuku nic.zobrali mi krv a napato cakam na telefonat okolo tretej.dovtedy prosim o rady ci sa mam tesit,ze babenko bude,alebo smutit co tie dve ciarky znamenali.testy som si robila dva a na oboch boli dve aj ked ta prva z ranneho mocu viditelnejsia ako ta z denneho mocu.mozem byt v zaciatku tehotenstva?alebo sa test mylil ked ulazal dve ciarky?ved predsa reagoval na hcg hormon..a MS som mala dlhsiu ako obvykle..nechapem to cele.a strasne chcem mat telefonat, ze cakame babenko..dakujem

greengrey

Vcera som si vecer robila tiez a ten bol negativny uplne cisty iba jedna ciarka.a znama povedala nech si urobim rano, ze je to lepsie no a rano boli dve.cca o hodku a pol som urobila dalsi inej znacky tiez je tam ale velmi slabucka.akoby som bola tehotna este na zaciatku.som s toho na nervy bojim sa telefonatu.aj ked viem, ze pozotivny test by nemal klamat.

zewa

Mozes byt tehotna a mat menstruaciu. Takze je mozne, ze si tehotna. Takisto aj, ze nie si. Drzim palce. Radsej si zamestnaj niecim mysel, aby si nebola do tretej nervna.