Prosím Vás, poraďte mi ako sa nenudiť, keď všetky kamarátky sú odcestované alebo nemajú čas.. Ja sa nudím a nechcem zbytok leta premárniť na počítači (domáce zvieratko nemám, súrodenca tiež nie, šport robiť sama nechcem, na dovolenke sme už boli) prosím nejakú radu
Ako sa nenudiť?!
Súhlasím s neskúsenou... áno, máš ideálny čas na prečítanie si kníh, ktoré ťa zaujímajú, zdokonaliť sa v cudzom jazyku, alebo sa pustiť do nejakého nového, pomáhať s domácimi prácami, vyskúšať čosi zaujímavé uvariť či upiecť, vyšantiť sa na kúpalisku... tak využi necelý mesiac voľna, ktorý máš ešte pred sebou naplno. :)
Alebo skladaj zo strúhanky rožky
ja ti poradím...kúp si puzzle co najvacsie a skladaj a to ti zarucím ze pri tomto na nudu ani nepomyslís :D
ja ked sa nudim skladam :D prave teraz 3000 ks a ten cas pri tom letí ani neviem ako
a predsa aspon nieco z toho budes mat..krásny obraz do izby
nechces toto, nechces tamto. tak sa nud potom.
chod si zabehat, precitaj si knihu, hladaj nejake zaujimave clanky na nete, chod ku vode, opalovat sa, do prirody, na turu, uprac v byte/dome, chod do zahrady, nauc sa nieco nove, nauc sa nejaky jazyk, chod na nakupy, na prechadzku do ineho mesta.
Je tolko moznosti co robit ked je clovek sam.