Dobrý deň, počula som o výskume, no neviem aký je váš názor a či sa to zhoduje aj s vašimi detičkami :) ak je dieťa počaté do 15.teho dňa v mesiaci je to dievčatko, ak po 15.tom dni, mal by to byť chlapček, ako to vychádza vám ? :) dakujem :) :)
Počatie dieťatka
Nechápem akým právom ju nazývate degenerovanou, vy sami ste degenerovaní. Na tejto otázke nie je nič zlé, proste sa pýta čo je na tom pravdy.
A k otázke. Tvrdí sa, že spermie s dievčenským kódom sú pomalšie a dlhšie vydržia žiť v pošve a naopak chlapčenské sú rýchle, ale rýchlo v pošve umierajú. Preto vraj keď sa pár miluje pred ovuláciou je pravdepodobnejšie dievčatko a keď počas nej je pravdepodobnejší chlapček. Tiež sa tvrdí, že keď ješ potraviny ktoré buď vytvárajú zásaditejšie alebo kyslejšie prostredie v pošve, tak aj tým to vieš ovplyvniť. Toto sú ale len dohady a skôr babské reči, v skutočnosti sa nedá spoľahnúť ani na jednu metódu. Veď dieťatko je dar s každým pohlavím :) Tak sa tým netreba zaoberať a nechať to na prírode :)
mal by sa ustanovit zakon, ktory by zakazoval rozmnozovat sa individuam s podpriemernym IQ. bola by to velka sluzba tejto cim viac degenerovanej spolocnosti.
Milujem taketo zvasty. Kolko mas rokov ? (len mi proste nedalo sa neopytat...)
Trosku by si trebalo pozriet biologiu cloveka - genetiku. Pohlavie dietata zalezi len od spermii s danou genetickou informaciou.
joj vacsiu sprostost som uz davno nepocula.. nie jevto potom tak ze z ranneho sexu vznikne chlapcek a z nocneho dievca? :-):-):-):-) a z nadranneho travesti ;-)