Čisto teoreticky ma zaujíma, čo si myslíte o sne v spánku, v ktorom by sa stretli viaceré existujúce osoby. Mohli by sa v tom sne stretnúť a prakticky snívať o tom istom? Aj keď sa navzájom osobne nepoznajú. Je niečo také podľa vás možné?
Čisto hypoteticky - stretnutia v spánku
Rozumieš, že by sa viacerým snívalo o tom istom, a tak by sa vlastne v tom istom sne stretli. Že by sa ich mysle spojili alebo také niečo
mne sa toto stalo uz x-krat, väcsinou s ludmi, ktori su mi blizki (snivalo sa nam v tu istu noc podobne nieco, na rovnakom mieste a pod., ze sme sa stretli, spolu hovorili)
stalo sa mi to uz aj s ludmi, zijucimi tisicky km odo mna (fyzicky)
myslim, ze je to mozne, preco nie, ak ti ludia na seba myslia, nevidim v tom nic magicke
hmm...zaujímavá myšlienka :)
Mimulus: Áno, nehovorím o cielenej myšlienke, ale nejaká pravdepodobnosť podľa mňa môže byť. A možno z tejto mojej hypotézy pramení aj to, keď niekoho stretneme naživo a máme pocit, že sme ho/ju už videli.
Hovorí sa, že ak niekto nemôže zaspať tak sa nachádza v sne niekoho iného :)
Podľa mňa takéto niečo nefunguje. Ale mám z vlastnej skúsenosti potvrdené, že ak si behom dňa spomeniem na nejakú osobu...spontánne a je možnosť, že by som ju mohol stretnúť tak ju aj na 80% stretnem. A naozaj to funguje.
Ale len spontánne - cielené myslenie nefunguje.
Nikto nič?