Dobrý deň.
Pred rokom a pol som bol operovaný na sínus, ktorý sa nachádzal pri kostrči (tam ako sa rozpojujú polky zadku). Ranu mi zašili a asi po 2-3 týždňoch mi chirurg povedal že už môžem sedieť a robiť namáhavejšie práce. Rana bola pekne zahojená, nič nevytekalo ani nič.
Časom sa mi rana otvorila a povedali mi že sa mi to spravilo opäť... čiže 2. operácia. Teraz bola rana 7x3cm (dosť veľká) ale teraz mi ju nezašili, ale nechali aby sa to zhojilo samo. Chodil som každý 2 deň na preväz...vyčistili mi to betadínom a povedali aby som si to aj sám doma prečistil tým betadínom najlepšie po osprchovaní sa.
To som robil...všetko sa bolo čisté ale rána sa ani za svet nechcela zahojiť. Chirurg mi nato povedal že musím ísť to zašiť...tak som šiel. Bol pokoj asi tak na 5 mesiacov.
Teraz mi rana praskla ale nekrváca ani nič.
Pociťujem aj nepríjemný zápach v oblasti konečníka (stolica to nieje) no z rany hnis nevyteká. Zdá sa mi že mam niekde ďalší sínus ale pod nože sa mi už nejako nechce ísť.
Nemáte nejaké rady ako sa toho svinstva zbaviť? Hlavne mi ide o ten zápach aby som sa ho zbavil.
Ďakujem.