Ako sa prinútim učiť?

janulik266

takze chces sa ucit? dám ti môj "návod"

je to jednoduché, staci vypnút pocítac/notebook/radio/čokolvek čo ta vyrusuje, zavriet sa do izby, kde ta nikto nebude rusit, sadnút si na zadok a otvor knihu a čítaj, čítaj, čítaj....až kym si to nezapamatás...

zeby to bolo az také tazké? Hmmm?

presne takto som sa ja ucila na maturity..celé dva týzdne , kazdý jeden den od rána do vecera v knihách :/ ale! prezila som :D :D a to hlavné ZMATUROVALA a dokonca úspešne :)

Treba iba chciet a vsetko sa dá !!!

Noemi44

ja som počula že najlepšie si veci zapametáš tak, že ked prideš domov zo školy tak si pozrieš učivá ktoré ste preberali a potom ked sa to už pojdeš učit na hodinu tak by ti to malo ist lahšie :D ale s mojej vlastnej skúsenosti to neviem. Najlepšie je ked prideš zo školy, naješ sa a pojdeš sa prevetrať ! a potom ide učenie zakaždým lahšie.

WildWind

musis proste naozaj chciet, sadnut si a zatat sa do toho..podla skusenosti viem ze najhorsie je vobec zobrat si tu knihu a sadnut si k tomu, a ked si to uz zacnem citat tak je to lepsie, uz som v tom tak iba pokracujem..najhorsie je ozaj iba ten krok otvorit zosit..neviem no, treba mat aj motivaciu a ozaj chciet , zalezi to len od teba, nech ti tu napisem cokolvek, prinutit sa musis iba ty z vlastnej vole ze chces nieco sa naucit a niecim sa v zivote stat, hoci to nezavisi od znamok to je jasne, ale predsa vzdy je to lepsi pocit ..takze vypnes pc, zavries sa v izbe ode budes mat klud a zacnes..rob si pomedzi to prestavky, neuc sa vkuse, lebo to tiez nie je dobre, ja si davam pauzu tak po 15min aspon na 5 minut a potom idem znova a tak to trva take dve hodky, potom po dakej dlhsej pauze zacnem znova