a to doslova použila by som aj o 100 krát horší výraz. To si robí moje telo zo mňa už fakt srandu ale mňa už to nebaví. Tak nielenže mám problémy s dýchaním a s divným pocitom v krku, k tomu ma boli kĺby mám všemožné tráviace problémy bolesti krížov a k tomu ešte zlatá žila? a to mám len 17. Vrátim sa k tej zlatej žile jednoducho pri vykonávaní veľkej potreby si tam nahmatám nejakú hrčku. Pred rokom má v konečníku strašne pichalo až tak že som nemohla chodiť. Vyprdela som sa a prešlo to tak som tomu nevenovala pozornosť. No a teraz som začala cítiť také tlaky v konečníku a našla som si na internete aj ďalšie príznaky zlatej žily a všetko to sedelo. Dajte ma do truhly a zakopte ma niekto hlboko pod zem mne už sa nechce žiť k tomu mám aj takú divnú stolicu už dva týždne je riedka a taká bledšia a občas sa mi stane že tam mám ako keby hlien a včera som mala také bolesti brucha že som myslela že skapem a to som začala jesť viacej ovocia zeleniny a viacej vlákniny a začnem mať takéto problémy. Jaj bodaj by som skapala
Mňa už asi šlak trafí
pokiaľ ťa nebolí zub, teš sa
mozno mas celiakiu
to sú dosť vážne príznaky, bola si stým u lekára? robili ti nejaké testy?
vsak skap, ked to sama chces