a to doslova použila by som aj o 100 krát horší výraz. To si robí moje telo zo mňa už fakt srandu ale mňa už to nebaví. Tak nielenže mám problémy s dýchaním a s divným pocitom v krku, k tomu ma boli kĺby mám všemožné tráviace problémy bolesti krížov a k tomu ešte zlatá žila? a to mám len 17. Vrátim sa k tej zlatej žile jednoducho pri vykonávaní veľkej potreby si tam nahmatám nejakú hrčku. Pred rokom má v konečníku strašne pichalo až tak že som nemohla chodiť. Vyprdela som sa a prešlo to tak som tomu nevenovala pozornosť. No a teraz som začala cítiť také tlaky v konečníku a našla som si na internete aj ďalšie príznaky zlatej žily a všetko to sedelo. Dajte ma do truhly a zakopte ma niekto hlboko pod zem mne už sa nechce žiť k tomu mám aj takú divnú stolicu už dva týždne je riedka a taká bledšia a občas sa mi stane že tam mám ako keby hlien a včera som mala také bolesti brucha že som myslela že skapem a to som začala jesť viacej ovocia zeleniny a viacej vlákniny a začnem mať takéto problémy. Jaj bodaj by som skapala
Mňa už asi šlak trafí
Ja som dosiel len k telu, tak len zopar svojich postrehov.
Ked som prestal chudnut umyselne, tak som zacal chudnut realne.
Je obdivuhodne, ze telo dokaze ziskat energiu z akejkolvek hluposti, ktoru do seba vstrepeme. Mozog sice pracuje na 12 voltov cca., ale aj tak je to fascinujuce a nenapodobitelne.
nie s týmto som ešte nebola ale v dohladnom čase sa chystám a občas sa aj stane že m pri pupku pichne trvá to deň a potom polroka nič ja neviem či to už nechytila aj moja sestra lebo už aj ona začína mať podobné príznaky
brali ti crp?
aslo?? pre vylúčenie streptokoka??
iste máš infekcie v tele,
mykoplazmi, chlamýdie, atd....
protilátky na rozne infekcie ti nebrali
nie len keď som sa utrela som ti videla na papieri pri dalšej stolici som ho už nemala
no zápal, tie klby bolia zrejme zo zápalu,,
no konkrétne som riešila ten problém s ťažším dýchaním a s tým hrdlom po rôznych vyšetreniech nič nezistili poslali ma endokrinologiu a tam tiež nič ja už mám tých doktorov plné zuby aspon chvílu chcem mať od nich pokoj a to som donedávna bola úplne zdravá ani žiadne chrípky zdravá jak rybička a teraz toto všetko naraz to by skolilo aj koňa a aj neustále grganie ma už tiež unavuje
no aj ten crohn...to vyzera na zapal, vtedy je hlien
nemas toho az tak vela, bud rada, ze ti neukazem moj lekarsky lajster :D
celiaka alebo crohn
ten hlien v stolici, mi bije do očí,
mala si toho hlienu veľa?