Mám brutálne rozštiepené končeky zo žehlenia

maddie

určite najprv ostrihať, lebo sa ti budú štiepiť po dĺžke a nakoniec budeš musieť odcvaknúť oveľa väčší kus vlasov. pár cm sa dá prežiť a keď budú konce zacelené dorastú. a čo sa týka starostlivosti, treba vlasom dodať výživu, hydratáciu, fénovať čo najmenej.

doterka

Veľmi dobré a účinné je sérum s esenciálnymi olejmi: Levander, Peppermint, Majoram, Ceder, Lavandin, Rozmarín, Niaouli, Eucalyptus + arganový olej. V prípade záujmu poskytnem viac informácií. Vlasy nemastí, ale vyživuje.

vila amalka

ozdravit - oleje, henna, olejove kury... a to aj preventivne .. ja ich pouzivam na striedacku stale.. sem tam aj vajicko primiesam :)

majli

Actafool1: Trochu slušnosti nezaškodí,ano? Ja netrepem,ale vravim osobnu skusenost a nechcem sa ničoho zbaviť-kedze ma nepoznas,neposudzuj ma... Vidim,čo zakazníčkam zceluje rozštiepene končeky a je to serum,ktore votrieš do koncov a ono ich spojí-jasné,že nie natrvalo,ale do umytia,ked pouzivaš to serum,zcelené su-po kazdom použití... hovorim z vlastnej skusenosti,nemozem za to,ze si taká nedôverčivá

actafool1

Majli: co to trepes, ci skor, coho sa potrebujes zbavit a predat? rozstiepene konceky vlasov nezaceli NIC na svete NIC .. jedine noznice! :)

brouklyn

ja neviem ale čítala som že šampony a kondicioneri su uplne na hovno... Je to iba Reklama pretože tie drahe oleje čo tam *davaju* su v minimálnom množstve.
Ja som mala tiež taký problém ako ti. Ale ja som to radšej neriešila lebo som už nemala síl :)Ako prvé som si totálne prestala žehliť vlasy kedže som ich mala neskrotne brčkavé bol to poriadni boj.Tak som začala s všelijakými maskami domácimy aj kupnými .. ale vravím tie kupné uplná NULA a domáce no čo ja viem skôr budeš mať vši ako krásne vlasy :) začala som zdravo jesť a hlavne vela zinku z orechov a aj z lekárne a hlavne zinok a selén. Biohar som začala používať aby mi zhustli a podrástli vlasy.Začali mi dosť rýchlo rásť vlasy *ale nie na každého to platí* a konečne som si ich podstrihla tak aby som nevizerala ako holohlavá :) vitamíny su to najlepšie čo ti pomože :)

Daduskaaaa

.. ostrihať a vyhodiť žehličku =D to pomohlo mne =D plus šampóny a olejčeky od pre kozmetičky, nie tie čo kúpuješ v dorgerií =D

NEnormalna

tiež si vlasy žehlím no aspoň teraz v lete im dávam dovolenku :) pravda, treba to už iba podstrihnúť. Na ošetrenie je super špeciálna kúra u kaderničky-tzv. "brazílsky keratín"..ten ti ich aj dlhodobo narovná, vlasy sú krásne, lesklé, zdravé. Inak používam arganový olejček na vlasy balea z DM (kvalitný a lacný). Osvedčila sa mi aj glisskur kozmetika a masky.

Laara

spalene konceky uz nezachranis..chce to vlas ozdravit, cize podstrihnutiu sa nevyhnes..na vysusene vlasy masky, zabaly, olejceky a hlavne nezehlit a nepalit chudiatka vlasy!