Stále problém!

Príspevok v téme: Stále problém!
Nataliasss

Ahojte zienky. Ma taky problém ze uz vyše 9 rokov mám výrok. Rátam už aj ten výtokco som mala pred prvou menstruaciou. Ten výrok mám hocikedy iný. Raz mazĺavy ako sliz ked napríklad pri veľkej potrebe zatlacim no nemám ho vzdy. Inokedy zas riedky ako voda uz len pri zakaslani a zas niekedy hustý biely. Povedala som to aj mojej gynekologicke, robila mi rôzne stery a povedala ze je všetko v poriadku ze mi nic nemôže predpísat ani cipky... Táto Gynekologicka je veľmi dobrá odbornicka... Lenže ja som uz z toho zufala pretože stále musím nosiť intimku alebo si niečo dávať aby som nemala spinave spodne pradlo a trvá to uz 9 rokov... Nemôžem si dat gaťky bez ničoho pretože hneď su biele spinave...ma taky problém aj niektorá z vás? Co nato? Poraďte :(

Nataliasss

no ja jej dôverujem ale lezie mi to už na nervy že sa to nedá liečiť...:/ musím si stále dávať intímky a obmedzuje ma to...

BezMena73

Aj ja mam tento problem niekedy sa to ale neobjavuje stale nie je to pravidelne..takisto som si myslela a aj si stale myslim ze pri vzruseni "moc zvlhnem" ale moj priatel povedal ze to je normalne..neviem ci mas aj ty tento problem ale podla mna si z toho nic nerob..nebude to nic vazne mam aj kamaratky s podobnym problemom ale vsetko je v pohode :-) doveruj gynekologicke, ona vie co ti hovori :-)