Zdravím,beriem alventu 75 mg už skoro tyžden a je mi po nej dosť zle,žaludočne problémy,spím celý den,potenie,rozšírene zreničky,malatnosť atd.Mám to vysadiť?? Inak vie niekto poradiť nejaké vhodne antidepresíva s minimálnymi vedlajšími učinkami ktoré zaberu rýchlo a sú bez sexualnej dysfunckie? Bral som niekedy Valdoxan,nemal som takmer žiadne vedlajšie učinky depresiu odstranil ale časom prestal zaberať a vratili sa mi depresie.Chcem len mať lepšiu naladu lebo prežívam neustaly smutok a pesimizmus,nič ma nebaví,niesom schopní nič začať robiť a nevladzem,alventu som chcel preto lebo je to aj na PP aj na SF ktorú mám ale asi na to kašlem a stači mi aby som mal aspoň tu lepšiu naladu.Dakujem
Vhodné antidepresíva-pomoc
Ja nepocitujem absolutne ziadne vedlajsie ucinky. Momentalne vysadzujem a vedlajsie ucinky z vysadzovania citim, ale pokial som brala pravidelne, tak mi bolo super.
Kabel diky,asi ako prvé vyskušam trittico,najviac sa mi pozdáva podla charakteristiky.
Zewa a čo vedlajšie učinky sú tam nejaké? Lenuxin je SSRI čo asi nieje premňa vhodné
Ja mam Lenuxin. Nikto okrem mna ho tu nespomina :) A pritom mne sadol super.
tak to musis zmenit, s alventou budes mat problem v sexe stale
mozes sa skusit vratit k valdoxanu, aspon nacas
vyskusat coaxil, trittico, alebo moklobemid, nemaju vsak ucinnost valdoxanu
Nie,ale možem vyskušať,diky.
No len mam pocit že tie NU neodzneju vobec,takisto nemožem dosiahnuť orgazmus čo mi začalo vadiť
coaxil si neskusal?
mozno by bolo vhodne pomalsie zacat s tou alventou, existuje i 37,5mg a zvysit po odozneni NU