Kucerave vlasy sa mi vyrovnali

Príspevok v téme: Kucerave vlasy sa mi vyrovnali
assaabloy

ahojte, chcela by som vediet, co sa stalo s mojimi vlasmi..mam 34rokova cely zivot som mala pekne vlnite kucerave vlasy a pred asi 3-4tyzdnami sa mi velmi vyrovnali. su uplne rovne a velmi jemne. pred niekolkymi mesiacmi mi vypadalo vela vlasov, kedze som bola na prelome s anorexiou, dnes som s vahou v poriadku, aj mi zacali rast vlasy asi 10-15cm a vsetko rovne. beriem akurat zinok vitaminy na rast vlasov. neviem si zvyknut s rovnymi vlasmi a vobec sa mi nehodia. take su jemne a rovne, kedze mi rastu tie nove ani neviem ako si ich upravit. chcela by som naspat moju strukturu vlasov. mate niekto takuto skusenost? ak ano, co robit aby sa mi vlasy moje vlnite ''vratili spat''? inak som ich farbila na tmavo inou farbou ako obvykle, myslite ze to moze byt aj tym?

123-45

po neodbornom zásahu moje vlasy úplne zmenili svoju štruktúru ,mala som ich pekné kučeravé a teraz sú skoro rovné a riedke ,čo mám robiť aby boli ako predtým ,chcem svoje vlasy späť .Už som vyskúšala všetko ,masky a rôzne zábaly ,ostrihať sa v žiadnom prípade nechcem .

assaabloy

vypadalo mi vela vlasov, ale nebolo to vidiet takto velmi, akurat ja viem, ze uz ani take huste krasne niesu ani kucerave. nastastie mi zacali rast a hovori sa ze vlas vyrastie za rok 10-15cm a to je asi taka dlzka aku mam co zodpoveda tomu kedy mi vypadalo najviac vlasov. myslim ze to uz bude iba dobre, zacala som jest ajked obcas s problemami, pribrala naspat 10kg takze super. no to telo prechadzalo velkou zmenou a mozno to vyrovnanies posobila aj farba na vlasy, s tymto si nacas tiez dam pokoj, max sampon na vlasy a nim zafarbit konceky. dufam ze sa vlasy spamataju a vratia do normalu. uz som citala na nete, ze sa to zenam stalo, vacsinou po porode, obcas po farbeni vlasov, ja netusim z coho to mam, ale urobim vsetko preto aby bolo aj telo aj vlasy znova v poriadku. dakujem za rady, velmi si to vazim

Liliana65

Nuž hovorí sa, že ak ti vypadajú vlasy (neviem do akej miery ti ostali), tak väčšinou nenarastú také isté ako predtým. Narastú v inej kvalite a niekedy aj farba je málinko iná. Ako hodím teraz možno extrémny príklad, ale moja mamina, ked mala rakovinu a vypadali jej vlásky a mala ich predtým rovné, tak tie nové jej narástli naopak úplne v inej kvalite, také tvrdé a kučeravé. Viem, že toto je asi extrém, ale aspon vidíš, že sa to stáva

Deria

mozes pouzivat tie najlepsie sampony a zabaly, ak sa nestravujes zdravo. nechty, pokozka a aj vlasy prezradzaju, ci je vsetko v nasom tele v poriadku. teda, tak ako ti radia aj ostatni, dbaj na zdravu vyzivu a zozen si kvalitne vitaminy na vlasy!

assaabloy

dakujem. pre vlasy pouzivam vsetko velmi dobre, zabaly, sampony a masky, teraz zinok, skusim este to jedlo, musim, predsalen po tej anorexii to este asi nemam tak celkom vyhrane.a s jedenim mam stale troska problemy, ajked sa mi podarilo pribrat znova. velmi vam dakujem za radu

&

Dievča zacni poriadne jesť najmä masko strukoviny mliečne výrobky zeleninku vajcia musíš telu dodať čo si mu odopierala.

La33

Ahoj podľa máš malo vitamínov a výživý vo vlasoch, preto sa tak správajú, skús používať výživové doplnky pre vlasy ale aj pre telo..