Ahojte, takže už dlhšiu dobu mám problémi s nervami. Som cholerik ako sviňa, ale pokial dostanem nervový záchvat ... je to hrozné. Najhoršie je natom to že si to uvedomím, až po tom čo ma hnev prejde (asi ako u každého) a rozýcham to. V mojom okolí som videl veľa ľudí čo dostanú nervy a vybuchnú aťď ale mne z toho fakt prepína ... chcel by som sa opýtať či sa nedajuú kúpiť niejaké lieky na ukludnenie ... resp. uvolnenie. Skúšal som rôzne čaje ale to je slabé. Ďakujem za odpoved, odporúčanie prajem pekný deň.
Problém z hnevom(nervami)
mám recept starý viac ako 300 rokov, stáva sa čím ďalej tým viac zaujímavým
je to jednoduché, naplníme ti myseľ krásnymi vecami - tým čo teba zujíma a ...pozrime sa zrazu bude výbuchov menej a nebudú tak hrozné. Nič sa nebude treba učiť, pamätať si, budeme sa len zhovárať a zabávať. podobný priestor je napríklad
-odkaz odstránený-
ahoj ivo
daj si ukľudniť pečeň akupunktúrou,problém by mal zmiznúť.
Výše zmíněné léky tvůj problém nevyléčí.Pouze potlačí nervové záchvaty.Po používání déle jak půl roku nastane na nich závislost.Čím děle je budeš požívat, tím déle budeš závislý.Přesně jako feťák,můžeš mi věřit, já už závislá jsem. Odborníci říkají, že odvyknout si alkoholu je procházka růžovým sadem,oproti odvykání se těhle anxiolytik.Na internete si najdeš dost o tom, kam až můžeš s tímhle dopadnout.Přečti dříve než budeš tyhle léky užívat,protože jiné ti nepomůžou.Bylo by lepší, když jde na tebe nerv se naučit okamžitě všeho nechat a jít se na něčem vybouřit.Takové štípání dřeva, tě zklidní.Znám chlapa, který si je vědom svých nedostatků, řeší je velmi prakticky.Dělá manuální ale jednoduchou práci v lese řeže a rúbá drevo a pak ho prodává.V zimě zase maká na horách.Ví, že nesmí zůstat v nečinnosti jinak vybuchuje jak nášlapná mina a podle toho si zařídil celý svůj život.Je to lepší než léky.
Neurol, Xanax :D ale je to na predpis.