(Ne)mať dieťa?

Príspevok v téme: (Ne)mať dieťa?
ftyjuhvociuh

Zaujíma ma, či tí z vás, ktorí máte deti resp. rozmýšľate o deťoch na to máte aj nejaké logické dôvody alebo či je to len čisto emocionálne. Z môjho pohľadu mať dieťa nemá žiadne výhody akurát stojí enormné množstvo času, peňazí, energie, nervov, sebazapierania, obmedzovania... Aké sú vaše pohľady/názory?
.....................................................................................

ZDRAVIE.sk odporúča:

Nebezpečný spôsob: Aj takto chcú ženy otehotnieť!
Viac na www.zdravie.sk

emalea

Hammer, držím Vám palce, nech Vám to hlavne vydrží, ale v tomto prípade z biolog.hľadiska žena ťahá za kratší koniec: ona sa zobudí v jedno ráno, má 45 a povie si: do pr..le, prečo som ja vlastne nemala deti? a chlap? keď to na neho príde, hoc aj v 55ke si nájde babenku, ktorú oplodní a budú spolu šťastní, až nezomreli...

Hammer

Keď myslíte.... sme spolu už dlho a dobré sa poznáme, vidím ze aj keď stretne zname čo deti majú tak nejako sa k ním nema . U ženy sa dá zistiť podľa správania ci po deťoch túži ci nie. Treba mat pozorovací talent.

0vecka

2 Hammer podla mna nie, ludia su tak jednoducho naprogramovani. Chcu mat deti ty si len slepa vyvojova linia, bud mas nejaky defekt alebo si to len nepriznavas ze deti chces.

Hammer

Ale notak ľudia ja som tiež bezdetný a mám 34 a frajeka ma 31 a nechceme deti. Vyjasní li sme si to hneď na začiatku ze nechcemSme šťastni aj bez tých usmrkancov myslimze niekedy šťastnejší ako tí čo ich majú.

0vecka

lol akoze je racionalne si dat hamburger a nie nejake p*srate klicky? je racionalne si obcas vypit? Evolucne sa ludia vyvynuli tka ze chcu mat deti. Akonahle by vsetci rozmyslali ako ty tka po nas uz nikto neostane a preto nikto tak nerozmysla lebo ti co rozmyslali tu uz niesu.