Zdravím! Chcela by som sa s Vami poradiť.
Mám 20 rokov a nemám skoro žiadne skúsenosti so vzťahmi... Myslím, že nie je problém v tom, že by som bola škaredá alebo hlúpa, ale nie som typická baba. Na svoj vek vyzerám veľmi mlado.. na takých 15... a okrem toho mám veľa chlapčenských záujmov a študujem na technike... takže neviem, či to nie je nahodou ten problém...
Takže som sa prednedávnom odhodlala po dlhšej dobe navštíviť pokec a skúsiť nájsť niekoho tam... a tak sa aj stalo... našla som tam jedného sympaťáka... po asi mesačnom písaní sme si dohodli stretnutie v kaviarni a zároveň si vymenili čísla... na moje prekvapenie bol ešte viac fajn ako som čakala (bol to veľký fešák, bol o 6 rokov starší, nevyzeral vôbec na to, žeby potreboval pokec na zoznamovanie...dokonca som sa čudovala ako to že nikoho nemá, ved bol inteligentný, vtipný...)...
naše stretnutie prebiehalo celkom fajn, dobre sme sa bavili a porozprávali... po dvoch hodinách ma odprevadil a rozlúčili sme sa pusou na líce... každopádne som z toho stretnutia odchádzala s dobrým pocitom a čakala som, že sa do troch dní ozve, ved číslo mal, alebo že aspoň napíše... ja som si predsavzala, že ja ho prvá kontaktovať nebudem podla pravidla: "po prvom rande sa má prvý ozvať chlap, ked sa neozve-nemá záujem"... a on sa do troch dní neozval...tak som sa zmierila s tým, že som ho asi nezaujala a že nemá záujem...
no on sa po necelom týždni predsa len ozval-napisal mi spravu, že ako sa mám a že či ešte mám záujem si s ním písať po našom stretnutí... mám to chápať, že má o mňa záujem, alebo si len overoval, či ja nie som náhodou tá, ktorá nemá záujem... alebo čo to v mužskej reči vlastne malo znamenať, myslíte, že by sa chcel ešte stretnúť ??? Ďakujem vopred za odpovede... :)
Má o mňa záujem?
Z osobnych skusenosti viem, ze skutocne nema cenu po prvom rande ozyvat sa ako prva, lebo ak ma chlap zaujem, ozve sa a ak sa neozve a ja sa ozvem ako prva, mozno zo zdvorilosti odpise, mozno sa dokonca aj zase necha nahovorit na stretnutie ale nejaky vztah ci zdravy vztah z toho nikdy nebude
cherryberry> dufam ze tieto stredoveke genderove pravidla z tejto spolocnosti cim skor vymiznu.
Ked som baba a mam zaujem o chalana, on sa predsa musi ozvat prvy, takze smola, musim cakat! Co to je za logiku??? Ked chce zenska cokolvek ine, ide si za tym, ale ked sa to tyka chlapa tak musi on zacinat? A co ak cast chlapov je hanbliva, neista? Aj ona pise ze nema skusenosti zo vztahmi...takze tvoje riesenie sposobi ze obaja mozu zostat sediet doma smutni na zadku a cakat ze sa stane zazrak :)))
Myslim ze vacsina chlapov budu suhlasit - ak mate o nas zaujem, kludne ho prejavte. Pokial chlap vyslovene nema zaujem o ten "proces lovu", je mu ukradnute kto prvy prejavi iniciativu
základné pravidlo: ak musíš rozmýšľať, či má o teba záujem, tak o teba záujem nemá.
ďalšie pravidlo: ak sa muž neozve po prvej schôdzke hneď, záujem nemá.
(rozhodne nie taký veľký, aby si s ním ďalej strácala čas)
Nechápem, načo sa riadíš nejakými trápnymi nepísanými pravidlami..
rob to,čo citíš a čo chceš,nie to,čo by sa robiť akože malo.. veľa chlapov je na tom tak,že tak ako TY čakajú na prvý krok z druhej strany.. možno aj on je taký.. keď sa s nim cítiš dobre, tak sa neboj byť troška iniciatívnejšia..pokiaľ sa na neho nenasaješ ako pijavica hned na začiatku, určite ho tým neodradíš!
Nič v zlom... ale si hlúpa hus, keď sa riadiš týmito zastaranými pravidlami? Ten chalan čakal na to isté, čo ty a ty si mu dala najavo, že nemáš záujem. Čuduješ sa?
Kasli na nejake nepisane pravidla. Ozval sa,ved aj keby medzi tym bol vonku s inymi,teba do toho nic. Si slobodna,on tiez. Mozno si chce povyberat. My baby sa vacsinou sustredujeme na 1. Zavolaj ho von :-) na korcule,zmrzku,kofolu. proste bud normalna,aj iniciativna. To chalani maju radi. Keby sa mu nepacis,tak sa neozve. Ale davaj bacha,niektori chalani mozno maju aj ine pohnutky,ale verim,ze to by si casom odhalila
a tak možno nemal veľa času, zase nikde nie je napísané, že sa musí ozývať do troch dní .... aj môj teraz už terajší priateľ mi niekedy nenapísal týždeň, keď sme spolu len začínali ..lebo buď bol v práci, z ktorej chodí neskoro v noci domov alebo mal prácu doma ...takže som to chápala a teraz to chápem ešte viac, keď vidím, že stále čosi musí robiť a neobsedí doma ..... je dobré, že sa ozval, tak sis ním píš a ešte choďte von, uvidíte, čo z tho nakoniec bude
Sak ked sa ti paci tak sa ozvi. Niektori su hanblivejsi a potrebuju postrcit.
A mozno medzitym randil s inymi, a tak si na teba nasiel cas az neskor ;-)
Az po tyzdni mi to pride na ozvanie sa dost neskoro.
skus mu napisat, ze mas zaujem si pisat, a mozno on cakal ze sa ozves ty, ze on sa nebude ozyvat, ale predsa sa ozval, do nicoho ho nenahanaj