Mala som 80 kil .. začala som držať dietu a teraz mám 60 kil . Ale stále mám ovisnté brucho . Dá sa povedať že je to ten zvyšok ktoreho sa tak ľahko nezbavím . Poradte mi ako sa ho mám zbaviť pretože ho nechcem taketo mať . A tak isto to plati aj na nohach ovisnutý tuk . Som zufala ..a le vždy lešpie ako vtedy :) :(
Ovisnuté brucho
nie je pravda že len operáciou. dá sa to aj inak, ale chce to čas a trpezlivosť. takže: každodenné masáže, potom striedavo horúca a studená sprcha a po vysušení stiahnuť špeciálnym pásom. to brucho budeš musieť mať stiahnuté celých 24 hodín, aj počas spánku. ak nezoženieš pás, treba sťahovacie nohavičky, ale naozaj to musí byť fest stiahnuté. potrvá to možno aj rok kým sa pokožka stiahne, ale ak vydržíš, tak sa to podarí. mám to za sebou, tak viem o čom hovorím. mne to poradila trenérka v USA, bola som tam tri roky a tiež mi po odtučňovačke hrozila operácia - odstránenie prebytočnej kože.
zo začiatku to bude veľmi nepríjemné, ale o také tri - štyri týždne si na to stiahnutie zvykneš. asi tak o pol roka už uvidíš prvé výsledky, pokožky bude akoby oveľa menej. a do roka sa brucha zbavíš. pomáha to aj na strie a celulitídu.
Z 80 kíl ešte koža taká zničená nie je aby si ju nevedela dať dole cvičením. Chybu si ale spravila, že si schudla pravdepodobne úpravou stravy a veľmi rýchlo a necvičila si hneď od začiatku.. takže teraz to bude ťažšie a oveľa. Ale dá sa to, žiadny chirurgický zákrok netreba, ten sa robí ľuďom, ktorí majú obrovskú obezitu a nadváhu vyše 100 kíl.. zase radia takí čo prd vedia..
len operacne ,tej ovisnutej koze sa nezbavis
Ahoj mám otázku, máš ovisnutú kožu ?