Máme svoje vlastné rodiny, no aj napriek tomu nám chýbajú priatelia...prečo..
PREČO....ten pocit
Rodinu si nevyberas, priatelov ano. Preto su ti priatelia tiez blizki
Každý si zoberie to čo potrebuje. Veľakrát na úkor iných,bez ohľadu nato ako sa cíti ten druhý. Ako vnímať takého človeka?
v ľudských vzťahoch je to
(vo väčšine prípadov) o ...obchodovaní.
Ale to ty veľmi dobre vieš... alebo že by som práve "objavil Ameriku".
Otázka teda znie - je v ľudskom existovaní niekde ukrytá možnosť na nezišné, ľudské vzťahy.
Sranda je , že aj túto odpoveď poznáš...
To čo je ľuďom ukryté, je cesta, spôsoby ako takéto vzťahy vyhľadávať. Vytvoriť ich nemožno - vo väčšine prípadoch.
Teda cesta, spôsoby... ktoré sú tu s nami už viac ako 300 rokov, len človek je k nim (neviem prečo) ľahostajný.
ahoj
ivo
Že, mimo, skoro ako tvoja.
Ale má super názov :DDD
omg, dalsia tema nemam priatelov.....................................................................................................................................................
Alebo je to tym, ze som sa vo velmi mladom veku vrhla do manzelstva? Zewa. . pritelov si vyberame ano . . ale ak niesu k dispozicii ? Manzel 678 asi si zoberiem priklad z teba...
manzel678 uz som si myslela, ze sme s mojim muzom divni :) Lebo aj nam je najlepsie, ked sme iba my dvaja :)
Rodinu si nevyberas.. priatelov ano.
Ako komu, my si vystacime s manzelkou aj samy. Priatelia pridu na navstevu, ale nevyhladavame ich, su to vacsinou nejake nahody. Aj na dovolenky chodievame iba my dvaja spolu a nikdy sme sa nenudili (uz 23 rokov...)