VYZNANIE

Príspevok v téme: VYZNANIE
(ne)romantik

mile damy,zeny,dievcata (aj romanticky muzi)poradte mi,prosim.mam priatelku a chcem ju popytat o ruku.ona je velmi romanticke stvorenie a ja premyslam,ako by som to mohol urobit.mozno ste prezili krasne vyznanie a popytanie.neviem,mam vela napadov.poradte,chcem aby na to nikdy nezabudla.
dakujem

csetielka

Neromantik, ozvi sa, ako si ju popytal a ci ste uz manzelia.
klotylda, keby si ta chcel chlap vziat, popytal by ta sam, to mi ver! Som za emancipaciu zien, ale zase nie vo vsetkom.

klotylda

poradte,ci može žena urobit prvy krok sa vyznať sa mužovi.ja som toho schopna,ale neviem,ci je to vhodne a ci tym niečo nepokašlam a on nebude nestastny že som to nenechala na neho.

hubárka

je uz ruka v rukave, neromantik? mne sa vyznal obycajne v lese, ked sme boli na hriboch. neromanticke, ale povedal to krasne a mam ho rada.posadil ma na pen, kazal zavriet oci a vtaciky stebotali,slniecko palilo a pobozkal ma a vyznal sa mi.popytal ma o ruku a ja som povedala ano!!

(ne)romantik

na hrade by to bolo dobre,ale to by tam nesmeli byt ludia.keby som sa jej pred vsetkymi vyznal,tak by mala iba chaos v hlave,ani by ma dobre nevnimala.myslim,ze by jej to vadilo,taketo veci najradsej bez divakov.
mozno chata v horach a romanticka vecera pod holym nebom,potom by sme isli na prechadzku...ja neviem.asi si to moc komplikujem :(

wewerka

no teda, to je vazne skvele, ze sa tak snazis, kiezby bolo viac takych ako ty:) skus to naozaj urobit na historicky sposob...niekde na hrade-ked vravi, ze by mala zit v inom storoci.ktore miesto ma najradsej?

(ne)romantik

tak prepac neana.proti gustu ziaden disputat.
rozmyslam aj nad lodou,da sa tu prenajat a odviezol by som ju cez priehradu na ostrov a tam...lenze neviem co dalej.ak tam budu turisti,bude to ine ako by bolo keby sme tam boli sami.chvilu sa mi nieco zda dobre ale zistim po dlhsom rozmyslani ze nie.neviem ako dalej.

damaxy

a co ked príde kytica jej oblubených kvetov s lístkom od teba ,na ktoré jej to vyznanie napíšeš a kým to stihne prečítat budeš klopat na jej dvere a odrecituješ jej to do uška a daš jej ten darcek osobne.

romantickaaaa

neviem ale mne osobne by sa to pacilo napriklad na hrade.Vies alebo kastiel.Zaplatis si normalne vstup potom vyjdes pred celu tu skupinu ludi ktori ste spolu a tam ju poziadas o ruku,ale ako naozajstny rytier.Neviem,myslim ze by to bolo krasne.No musis si byt isty ze ti odpovie ano,lebo ak nie tak je trapas.Drz sa.No myslim ze na najlepsie prides tak ci tak sam.Drzim palce a daj potom vediet.Nech vam to vyjde

neana

Ale ja som to napisala uplne vazne, aj ked na konci bol usmev. Mam aj dceru, ktoru taktiez musi popytaj o moju ruku, takze to bude na tomto mieste pre nas troch idealne.