Ženy, ako sa vnímate?

Príspevok v téme: Ženy, ako sa vnímate?
nika29

Mám takú otázku, len informatívnu, ako to vnímate vy. Nemám komplexy sama so seba, ale neviem sa vnímať ako žena, ktorá mužov priťahuje. Mám priateľa a viem že sa mu páčim, akurát nedokážem pochopiť ten spôsob, keďže je pre mňa ženské telo vyslovene nepriťahujúce, páčia sa mi len muži a preto ma často napadjú také nezmysly, ako sa môžem priateľovi páčiť. Alebo vôbec čo sa vlastne mužom na ženách páči. Ženy, vnímate vy svoju príťažlivosť? Viete to dostatočne využiť?

nika29

ďakujem za odpovede :)

aby som to ešte ujasnila, prečo ma toto vôbec napadlo. nemyslím si o sebe že som škaredá, ani nepríťažlivá, len v poslednej dobe som si všimla veľkú vlnu kritiku od chlapov, či už na rôznych internetových diskusiách ale aj v raálnych situáciách. od kritiky veľkosti pŕs, po farbu pokožky a pod .... a to niektoré "rozoberané" ženy boli fakt krásne podľa mňa. preto si myslím že ak muži vidia chyby na tých krásnych ženách, čo potom tie "priemerné". a myslím to z toho sexuálneho chápania

a nie vždy som nad týmto uvažovala, kedysi ma také čosi ani nenapadlo, len čím viac počujem kritiku na ženy zo strany chlapov, nejako sa nepodmienene cítim menej sebavedomo

sweater.

paci sa mi ako by ludia vsetkemu aj nemoznemu chceli chapat a rozumiet :) zena je prekrasny stvor, vyzor, vona, ta hebkost... nieco co mi vie vzdy rozpumpovat tep. mne sa chlapske telo nepaci, ako v tom zmysle ze by ma pritahovalo, ale otazka co na nom pritahuje zeny ma nikdy nenapadla :D

Lilly

Čo sa vlastne mužom na ženach paci ?

boze, ved baby su take sexi stvorenia :) tie vlasy, prsia, nohy, zadok, pery.. a mat ju este v posteli, no kraasa. :) ved si len predstavte taku kraasnu kocku .

zaujimave ze sa vnimas ako nepritahujuca pre priatela