Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
sfd47

rý deň. Mám 15 rokov a isto si teraz myslíte že ,,bláznivá pubertáčka ale odpoveď by mi pomohla. Chcela by som sa opitat či som mohla byť tehotná ak smemali s priateľom nechraneny pohlavný styk ak mi mestruacia skončila 30.6 a pohlavný styk sme mali 31.6.? Dotkol sa krcka maternice ale neurobil sa do mna ani nikam inam a bolí ma brucho preto sa bojím. A či by tie bolesti mohli byť aj z toho ze sa dotkol teho krcka maternice ? Ďakujem

michaella_a

takže prva vec mat nechraneny pohlavny styk v 15 je chore a druhe celkovo niesi zrela mat este tak skorosex . cudujem sa dnesnim dievcatam ze o to najkrajsie prichadzaju tak skoro.nuz a musim uznat keby ze mate to decko tak si poserete celi zivot len za jedno posratie hmmm dotnutie krcka maternice .a prosim ked chces sa chces spytat nieco tak aspon uved niake body od ktorych by sa clovek mohol odpichnut aby ti aj odpisat mohol .

lilyianka

tak keďže si mala po menzese, pravdepodobnosť otehotnenia je nízka, ďalej vôbec neuvádzaš, či sa dotyčný predtým urobil alebo nie ... alebo až potom .. proste chýbajú základné info, od ktorých sa dá odrážať ....

sfd47

Prepac ale ja som si myslela že tato stranka bola vytvorena preto aby sa človek mohol na niečo opítať čo potrebuje.

Najčítanejšie články