Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapach z ust - rozhovor

Príspevok v téme: Zapach z ust - rozhovor
snehuliak

Potrebujem nejaku radu,trpim zapachom z ust už dlho,bola som na kadejakých vyšetreniach a nič ....problem je v tom,že pojdem robit skusky,ktorých sučastou je rozhovor asi 60 minutový,budem tam ja a dalsie 4 osoby,najradšej by som sa zakopala pod zem, ked si predstavim,ked budem na dotyčného rozpravat,je mi samej zo seba zle mam s toho nervy čo si o mne pomyslia ,neviem akoby som to zmiernila,nakolko nemožem mat žuvačku pri rozhovore,ale aj tak,najhoršie je, že ja ked si umyjem zuby možem ich drhnut aj 10 minut tak za 5 minut ide zapach citit,neviete niečo poradit čím by som to mohla aspon zmiernit?dakujem

RNG

Roztok citricidalu(dnes jedine citricidal, profesional formula,60% povodny citricidal ine su zialbohu minimalne ucinne)
je 35 kvapiek do litra vody. Silnejsie roztoky mozu poskodit sliznice a na pitie su prilis horke.
Infekcie na mandliach pochadzaju povodne z infekcii v prinosnych dutinach, kam sa dostanu zo vzduchu, z kvapockovej infekcie, a v prinosnych dutinach sa mozu zdrzovat dlhe mesiace, lebo nic brane ustne nema na tie dutiny prakticky dosah. Viac o tom mozete najst na Google.sk pod rng, infekcie. Tam som dal aj clanky lekarov vysvetlujucich, preco nie su atb casto na ochorenia hornych dychacich ciest riesenie.

Potravinove doplnky nie su kategoria lieky, aj ked su liecive, takze ich nehladaj v lekarnach, ale v obchodoch specializovanych na potravinove doplnky, a v Europe celkove je slaby vyber a vysoke ceny, takze radim objednavat cez internet najma z US internetovych obchodov. Tam je vyber nepomerne vacsi a mozes najst aj ovela nizsie ceny a lepsie obsahy ucinnych latok.

ebi777

áno, je to drahé, síce ja si občas (raz za 2mesiace) kupujem normálne probiotika od biogai sú v žltom obale, okolo 8-10éčok stoja, 10ks netuším presne, asi tak nejak,,
mne strašne dobre robia na žalúdok, neviem prečo :)

mne sa produkty BioGaii veľmi osvedčili, nedám na nich dopustiť, ale nehovorím, že každému sadnú ;)

snehuliak

ebi777
bola som dnes v lekarni a to je teda draha zalezitost 10 tabliet 15 eru,tie lekarne už nevedia ako vyrabat ,kupila som si LactFlor

ebi777

ahoj ja poznám bioGaia myslím majú taký zelený obal

www.webnoviny.sk

a ešte by som sa chcela podeliť s mojou skúsenosťou,
tiež som dlhú dobu pociťovala v ústach taký zápach, typický hnisavý,,, najprv som myslela, že sú to zuby, tak som naliehala na zubárku nech mi spraví panorámu, no nič nebolo vidno, tak som naliehala nech mi preplombuje zuby, čo ak mám hnis, len to nevidno na snímku, tak mi dobrých pár zubov preplombovala,,, no zápach bol stále,, tak som išla na ORL, že či nemám hnisavé mandle, a lekárka, že nie, že vôbec,,, až raz som sa dostala k jednému lekárovi, nebol to ani ORL, ale povedal mi to že nemám viditeľné hnisavé fókusy na mandliach, lebo ten hnis môže byť aj na vnútornej strane, a to sa na bežnom vyšetrení nevidí,,,, takže som sa rozhodla risknúť, hneď som si začala vybavovať súkromne výber mandlí :) lekár, ktorý mi vyber, potvrdil, že potom, čo mi začala odstraňovať mandle, vytieklo veľa hnisu, takže sa potvrdilo podozrenie,
a odvtedy som šťastný človek, žiadny zápach z úst,,, a dokonco, som mala problémy so srdcom, hoci kedy sa mi rozbúšilo a som mala aj tachykardiu, aj tieto ťažkosti pominuli,,

držím Ti prsty, aby aj ty si prišla na príčinu Tvojich ťažkostí

Ccelesta

Rng- pochopila som dobre,? Kvapky GSE neriedene nakvapkat do nosa? Dakujem za odpoved, lebo vsade sa pise, ze neriedene sa pouzivat nesmu.

RNG

Tie ustne probiotika ti iste pomozu. A mozes drzat tabletku na strane ust pocas celeho pohovoru.Samotna tabletka ma ovocnu prichut.