Čo to môže znamenať? Môžem byť v tom?

Príspevok v téme: Čo to môže znamenať? Môžem byť v tom?
3Lucy3

Dobrý deň.Obraciam sa na Vás s mojím problémom.
V stredu (31.07) som mala pohlavný styk s mojím priateľom. Išlo o chránený styk (použili sme kondóm).Bolo to pre mňa iba druhé milovanie v živote. No a môj problém je,že už druhý deň mám celkom výrazne napuchnuté podbruško,ktoré me včera bolelo skoro celý deň. Nešlo o žiadnu silnú bolesť.Občas ma ešte aj zabolí v oblasti krížov, a tažšie sa mi močí.Obávam sa samozrejme toho najhoršieho-že som v tom. Priateľ ma aj ubezpečil,že kondóm na 100% nepraskol,ale aj tak prežívam v týchto dňoch veľké stresy,pretože v dňoch počas sexu som mala svoje plodné dni,a včera aj ovuláciu.Po prvom sexe som takéto problémy nemala. Čiže moja otázka znie: Môžem byť naozaj tehotná? Je možné,že by sa príznaky tehotenstva objavili hneď na druhý deň?
Alebo o čo vlastne môže ísť? Ďakujem Vám za normálne odpovede.

lilyianka

ano, keď ťa osvietila tehotná byť môžeš ..veď aj panna mária vraj počala z ducha svätého!!!
vysvetli mi ako chceš mať na druhý deň príznaky tehotenstva, keď je to nemožné? vieš, len uhniezdenie vajíčka trvá nejaký čas (cca 2 týždne) a ešte keď vám kondom nepraskol, tak ako chceš otehotnieť?? prosím ťa radšej si dajte so sexom čas, ked na to nemáte hlavu