Priateľ chce ísť na stáž do zahraničia

Príspevok v téme: Priateľ chce ísť na stáž do zahraničia
Emmma

Pekný deň,
mám taký problém...S priateľom sme cca 1a pol roka, žijeme spolu, klape nám to, máme harmonický vzťah...on je už po VŠ, ja idem na 2.st Vš štúdia...dostal zaujímavú ponuku na stáž v zahraničí...musí tam byť aspoň pol roka...ja chcem, aby bol stastny, viem, ze by tam rad isiel a viem, ze by bol najradsej keby som isla s nim, ale ja nemozem...chcem mat uz po skole, okrem toho ma tu drzia aj ine veci (pes,kt. sme si spolu kupili, chora pribuzna o kt sa bude treba starat.... Okrem ineho zacala som mat nocne mory, ze odide a zabudne na mna...Ja viem, ze vztah na dialku by bol pre mna utrpenim...Poznam sa :( Neviem co robit...Viem, ze ak mu poviem, ze chcem, aby bol so mnou, nepojde, ale nemozem mu v tom branit, ani nechcem...

Malboro

Franceska lebo vy nepodvadzate doma ci v zahraničí svojich frajerov ci mužov vy ste sväté čo ? Kto chce podviesť podvedie aj doma nemusí isť do sveta.

jedulka

franceska ...nezevšeobecňuj.To není fér.Není každý chlap jako ten tvůj.
Co se ti stalo je zlé, ale není to nějaké pravidlo.

franceska

ebi ano je to mozno lepsie ale premna to bolo hrozne obdobie ked som to zistila od jeho kamosa a nakoniec aj sa priznal. planovali sme spolu buducnost ze zarobi kupime byt a budeme spolu pojdeme na dovolenku a toto urobil. muzovi staci malo casu aby podviedol. a ked je dlhsie bez sexu a daleko od svojej lasky tak staci ze ma peknu babu pri sebe co ho mozno aj zvadza a uz je s nou v posteli.

ebi777

franceska, ked tak spravil, tak to nebol ten pravý ;-)

stále lepšie, ako keď dva roky po svadbe si nájde inú .-) a vysvitne, že to nebol ten pravý, a ty pre neho tá pravá

franceska

nechaj ho ist ale rataj s tym ze si tam moze najst inu lebo moj mi tak spravi a to siel len na styri mesiace do zahranicia za pracou svina

neskusena

nebud mrcha, ty by si nesla ak by si mala taku prilezitost? ak to je nieco vynimocne?
tak prestan dramatizovat a nerob sceny, pretoze kvoli nim ta opusti, nie kvoli stazi.

A za to ze ty s nimi st nemozes, preto nemoze ist ani on? Nespravaj sa ako decko.

jedulka

půl roka určitě uběhne jak voda.Na vztahy na dálku je jen jedna rada.Věřit a nepřemýšlet o kravinách!Budeš v klidu studovat a co se má stát se i tak nebo tak stane.Ruku na pindíkovi neudržíš ani kdyby byl stále s tebou,platí to i obráceně.Neřešit!!! Věřit!Ušetříš tím nejen sobě, ale jemu i vašemu vztahu rány které se těžko hojí jestli vůbec.

ebi777

pol roka ubehne ani nevieš ako, ja som tiež teraz na polročnej stáži a už mi to končí, a je to ako keby som sem teraz prišla...

uvedom si jedno, že to robí pre Vašu budúcnosť, preto aby ste sa mali lepšie...

je to výborná skúsenosť do života a výhoda pre rýchlejší kariérny rast , pol roka vydržíte :)
nemáš prečo sa trápiť ;-)

winki

Pol roka ubehne ako voda a ešte keď máš povinnosti a školu.

Nechaj o ísť. Preveríš jeho, váš vzťah a v neposlednom rade seba. Aspoň budeš mať možnosť byť nezávislá a samostatná. Ono to nerobí dobrotu sedieť nonstop pri zadku partnerovi.