Alergie , čistenie krvi

Príspevok v téme: Alergie , čistenie krvi
lydiah

Dobry den , mam uz dlksi cas problemi simunitou , beriem rozne rieky a to sposobuje ze sa mi nici imunita . Zacalo to alergiou na aantibiotika , potom na slnko , dalsie lieky , OVOCIE , bylinky, travy , kvety , agat ,prah, pele ... , pomali uz nemozem skoro nic jest , nikde chodit . Mam astmu a pouzivam inhalator ( od ktoreho je mi zle na stitnu zlazu ) , ked si nastriekam tak mi je Lepsie na alergie poti pelom , prachu, trave , ale pomaha len pri alergiach suvisiacich s dychanim . Problem je ze pocet alergii rastie , inhalator nemozem pouzivat casto kvoli stitnej zlaze a mam aj alergie na ovocie , a antibiotika . Ovocie si docastne nahradzam multivitaminmi , a mozno aj to sa odzrkadluje na mojej imunite . Chcem sa spitat EXISTUJE NIECO CO BY MI DOKAZALO VYCISTIT KRV ABY SOM MOHLA JEST CO CHCEM A NEMALA ALERGICKE REAKCIE , AKO SU OPUCHANIIE PIER A JAZYKA, VYHADZOVANIE VYRAZOK , ABY SOM MOHLA JEST OVOCIE ?EXISTUJE NIAKY PRISTROJ, KTORY , BY POSOBIL AKO FILTER NA KRV , NIECO CO BY MI ZACHYTILO V KRVY LATKY KTORE MI SPOSOBUJU ALERGIU ? Dakujem

Lenka FITFIT

Ahoj, ano existuje ale treba zacat s riadnou detoxikaciou, vsetko ti viem pekne vysvetlit ak mas zaujem, krasne vysledky mam, tak sa mi ozvi :) budem rada ak ti pomozem.

doubledog

ano, existuje sanca, ze sa ti stav zlepsi
mne na astmu a alergiu velmi pomohla biorezonancna terapia Joalis.
plus ti dobre spravia rozne ocistne procedury, najma na creva a pecen.