Som strasne nestastna... druhy den mam menzes, dufam, ze to prestane, nemam az take krce, aj ked nejake sem tam su, je to asi moj 4 alebo 5 menzes... : ( neviem sa s tym zmierit, ze to mam..vcera som sa skoro zblaznila :( Je mi z toho zle . Nemam sa o tom ani s kym porozpravat ,len placem a placem .. nebavi ma uz kvoli menzesu ani zit .. doslova mam pocit, ze mi to tecie uz aj "ZO ZADKU".. som uz z toho na nervy .. stale placem.. Nechcem uz zit s menzesom ......:(
Menzes a podobné problemy
a moze aj nemusi? alebo je to viac ze konci ako nekonci..
ano, moze to znamenat, ze ti uz skonci
Ahojte, uz mi je uplne super, som so vsetkym vyrovnana. Len som sa chcela som sa chcela opytat, ci hnedy vytok znamena koniec menstruacie uz. Lebo som si ho nasla na vlozke. Vela krvi tam uz nebolo. A moc je tiez takmer cisty, krv minimum. Znamena to uz koniec, alebo sa este rozkrvacam? Ci sa mam tesit alebo je to predcasne. Minule to tak bolo. Minule mi to trvalo tusim ze 4 dni, dnes je to 3., tak mozno teraz sa to zase skrati? Moze to byt, ze uz dnes mi to skonci? Alebo zajtra rano? Bola by som najstastnejsia osoba na svete. Pekne dakujem! (o:
Bubliii - Ďakujem ;)
Ahoj nobody-smbdy, keď som bola v tvojom veku prežívala som to podobne. Bolesti, čo neustávali, pocit špiny, zápach.. lieky som brala.. ale neboj sa, rýchlo som si zvykla a zvykneš si aj ty.. presne ako písali dievčatá, tampóny sú veľmi dobrá voľba, potom hlavne častejšia hygiena a budeš sa cítiť 100x lepšie!! Mne sa to tiež vekom upravilo (teraz mám 22), lieky beriem už len sem-tam a proste beriem to ako súčasť života.. v konečnom dôsledku som rada, že mi to každý mesiac príde, lebo to znamená že som zdravá a môžem mať raz deti - a to ma teší :)
ebi777-ešte horšie mi je. Ale po tvojom príspevku lepšie,ďakujem O:) :) ::):):)
a mám 13 rokov :(
ach jaj, koľko máš rokov?
bude to lepšie, neboj sa, za chvíľu si ani nespomenieš, že ti to až tak vadilo.. ;-)
flegma- diky ale pochybujem.. som uplne na dne :( :( :( :(:(:( :-( :-(:-(:-( :'( :-'(
ach deti deti, esteze z toho vyrastiete...
Ďakujem
Mainkatá_12 aj ja viem,že také niečo existuje ako vyoperovanie maternice a ked budem dospela aj ja by som si to chcela dat urobit.. :( :( :(