Mám taký problém, že nemám rada ľudí. nerada by som sa stýkala ani s mužmi - nič proti nim nemám, mám viac kamarátov-mužov, mala som aj 12 ročný vzťah a vždy som vedela, že iného nechcem. On odo mňa odišiel veľmi nepekne asi pred rokom a pol. všetky kamarátstva sa mi odvtedy rozpadli, pretože kamaráti zrazu nechceli byť iba kamarátmi, kedže som už nebola zadaná. teraz som schudla, tak sa im už až tak nepáčim. nerada by som ale zase išla do anorexie. skúšala som pár krát v živote aj prežierať sa, že teda keď nemám byť škaredá chudá, nech som tlstá,lenže vždy predtým ako som tlstá sa priberanie zastaví, mne je už zle z jedla a nazývajú ma že som sexi. lenže ja nechcem byť, necítim sa dobre ako žena, prsia a také veci mi veľmi vadia. niesom transvestita, ani lesbička, mám len OCD a nejakú sociálnu fóbiu a že nie úplne štandardné vnímanie svojho tela a tak. chodím aj na terapiu ale keď je zle tak je zle. máte s tým skúsenosti?neviete mi poradiť?
chcem vyzerať inak
No lenze ja praveze sa nechcem pacit muzom. inak nepredstavujte si ma, ze som nejaká kráska, vobec nie, som taky nenapadny typ, aspon sa o to snazim. strasne rada by som sa uplne schovala.jedulka, chcem menit postavu, lebo takto hlavne v lete aby na mna nekukali, tak som radsej chudá, nech to nieje vyzývavé. velmi nemám rada leto, vsetko mi vidno. nikdy som nikoho nebalila, lebo viem, ze by som s nikym nevedela zit a nikto by nevedel zit so mnou. neda sa povedat, ze cas mrham na sledovanie jedla, vela sportujem, hlavne bicyklujem a snazim sa samozrejme venovat praci.ale uz len cesta do kancelarie je des hlavne teda takto v lete. bicykel je super,tam sa cítim dobre.
Veď buď chuda, ked ti to tak vyhovuje, nájdu sa muži, ktorym sa to páči. Hlavne sa musíš páčiť sama sebe, inak budes nesvoja a vsetko bude nanič. Ak nechceš vzťah, tak ho nemaj, venuj sa sebe. Energiu vymrhanu na sledovanie jedla investuj do niečoho zaujimavejsieho.