Neprijali ma na odvolanie

JessicaI

Prestup v prvom roku po zapise nejde spravit. Mozno keby si na tej inej skole bola prijata a isla si na inu a potom si to hned po zapise rozmyslis vtedy by Ta mozno este prijali keby mali volne miesto.
Moja dcera chcela prestupit hned po prvom tyzdni v skole a nepodarilo sa nam to vybavit. Vsade povedali,ze nech si poda prihlasku na buduci rok a potom si jeden rok bude musiet doplatit pretoze zapis sa neda zrusit.
Ucitelstvo biologia-chemia by nemal byt zly vyber.
Vela stastia prajem.

AfterEight

Mozes skoncit aj ako PhDr,alebo si urobit aj Phd (doktorandsky titul). Je to len na tebe,kolko chces studovat,ako to chces daleko dosiahnut. Mozes byt aj riaditelka skoly :) ...Je to len na tebe....

AfterEight

Pozerala som to a mas pravdu na stranke moc o uplatneni ucitelstva nie je,ale tak nie je o com filozofovat,proste budes ucitelka :) mozes si urobit aj nejake vyssie stupne,nemusis skoncit len pri Mgr :)

Ja studujem Ekologiu este jeden rok, zameranim Hydrobiologia

AfterEight

Tak urcite na zakladke ucit nemusis,na gympli by to bolo asi najlepsie ;)...Mozes ucit napr na jednej skole bio,na druhej chemiu...toto je vyhoda ucitelstva. Neviem ci by si mohla ucit na vysokej. Ja ucitelstvo nestudujem. Prepac :)

AfterEight

Na 100%, ked mna prijali na moj odbor, chcela som prestupit na iny,tak mi odpisal sam dekan fakulty,ze by som v prvom rade musela mat (prihlasku na ten odbor,co som ja nemala) viem,ze to nie je tvoj pripad, ale napisal mi este,ze prestupy sa takto u nich na skole nerobia,musela by si rok pockat a znova si dat prihlasku.

Mozno sa to uz robi,ale pochybujem, urcite by sa nieco take ku mne dostalo.

Vies co, ucitelstvo biologia-chemia,je podla mna dobra volba. Sice je to velmi tazke,ale urcite mas sancu skor sa zamestnat,ako vsetkych tych 100biologov,ktori nebudu mat ani prax a ty ju mat budes :)

AfterEight

Nechcem byt zla,ale na odbor biologia minuly rok prijali 300 ludi(po prvom semestri ich uz bolo o polovicu menej). Teraz ich priajli oproti minulemu roku o dost menej,ale aj tak stale viac ako planovali. Tam ta na 99,9% uz nezoberu. Na tento odbor prijimaju vzdy najviac ziakov.