Dnes som začala chudnúť, mám len 22 a pri výške 165cm mám 76kg. Ja viem, je to dost, chcela by som zhodiť tak ccc na 60kg, takže ma čaká ťažký boj. Nebola som vždy pripratá ako teraz, ale ani chudučká ako modelka, ale to mi ani nevadí :) Len posledný rok som bola nejaký čas nezamestnaná a všetko sa to na mňa nalepilo, a teraz som sa prebrala až pri takejto váha. Prišlo s tým veľa negatív, som veľmi vyčerpaná, v ničom sa necítim dobre, keď sa začnem potiť trochu zapácham, aj keď použijem doodorant čo pred tým pri dobrej váhe sa mi nestávalo. A chcela by som sa v prvom rade same sabe páčiť a v druhom rade priadelovi a okoliu, chcem aby ma pochválili ako dobre vyzerám, čo som už dávno nepočula :(
Preto si hľadám ,,spriaznenú dušu,, ktorá tiež začala chudnúť alebo chce začať chudnúť. Budeme si vymienať skúsenosti, recepty, písať si ako sme na tom s váhou a človek nikdy neviem, možno s nás budú aj kamarátky :) Na veku vôbec nezáleží..Len si chcem s niekym vymienať info o chudnutí, veď vo dvojici to ide lepšie, poprípade sa možme medzi sebou aj predbiehať kto viac schudol ;)
Kto ide so mnou chudnúť?
kludne mozes:)
a kvetinocka ja som kustik podlahla...dala som si vcera na veceri kusok langosu a aj ked som mala na obed len zeleninu dost ma to hneva :D
môžem sa pridať? :D mám 165 cm a 56 kíl... chcela by som tak cca 50 :D
twatka tak sa teda drž u starkej aj cez víkend, nech nie je veľa prežierania :D
Ja som zvedavá ako prežijem víkend, lebo bude menšia oslava, takže snáď ma neprinútia na nejaký koláč :D oki tak potom si píšeme cez týždeň :)
Dakujem..keby to bolo tak ako vcera tak som apokojna, lenze dnes idem ku starkej, cize to bude zase horda "dietneho" a fajneho jedla :-D...ale pojdem na najazd do zahrady, tak hadam tym ostatnym dobrotam odolam :-)
Ja som tiez leniva na cvicenie, takze si z toho nic nerob...aj ked som sa rozhodla ze od buduceho tyzdna natvrdo zacinam aj s tym, ked uz nema byt tak strasne teplo :-)
Ja zatial tiez len ranajky- 1 celozrnna hrianka s cesnakom a troskou flory a rajciny a papriku..
Na desiatu som si kupila kalerab a obed asi to co vcera :-)
Cez vikend neviem ci sa mi podari sem prist, cize sa asi ozvem az v nedelu- pondelok...tak sa drz :-)
twatka no tak to máš super. Ja som z Ba. Jedálniček ti musím pochváliť :)
Ja som to ešte potom dalej zabila, behať som nebola lebo došla pred mojim odchodom návšteva tak dneska už naozaj určite :D PObede majú padať krupy, tak ani tie ma neodradia a pojdem do fitka :D Aspon tam teraz v lete nikto nebude, dufam :D
Ja dneska zatial len jogurt, na nič iné ani nemám chuť :-/
Ja genetiku v Kosiciach, ale na Bc studiu som mala informatiku-biologiu :-)....a som zo Zvolena..ty?
Inak hej dnes som celkom spokojna
O: tvaroh s kokosom a broskynou (aj ked priznavam dala som tam aj pol cajovej lyzicku cukru :-D)
V: prazenica z 2 vajicok a hrianka + zeleninka samozrejme :-)
A z tych prehreskou si nic nerob ved to spalis raz dva...aj ked ist behat tomto teple by som asi nezvladla...lebo som bola pred hodkou so psom na prehadzke a po 20minutach sme boli obaja uplne KO :-D
twatka,tak to si teda mala ukážkový jedálniček, super sa ti darí.. Mne sa darí dneska o dosť menej, neodolala som zmrzline pobede a teraz som to zabila ešte lečom a tvarohovým závinom :-/ Ale za hodku sa chystám behať, aspon nech vybehám jedno z toho :D
študujem informatiku s manažmentom :D a ty ? odkial si inač ?:)
No ja tiez na VS akurat idem do 5.rocnika...a co studujes? Moj dnesny den:
R: hrianka z celozrnneho toustu s florou a paradajkou
D: 2 slivky
O: trosku varenych zemiakov a rybu na masle + paradajky a papriku a 2 stvorceky horkej cokolady :D
Len mam kusok dilemu co na veceru...och a pizzu..nezavidim :-)
ahoj twatka..no ja chodím na VS, teraz idem 2.roč.a ty? Dneska som zatial mala toto :
R: jogurt, hrozno
D: párok s horčicou a celozrnné plátky
Ob : to ešte neviem :D
Dneska od rána makám v záhrade, takže mám už aj celkom dosť. Dneska sa pokúsim ísť behať, tak sa celkom teším. A čo si dneska mala na obed?:D dajaku inšpiraciu by som chcela, keďže okolie u mna bude obedovať pizzu :D
vahy su naprd :-D asi poviem mamci, nech mi skryje baterku a da len raz zacas, lebo inak ro nevidim :-D...joj ked to zastane to je najhorsie, demotivujuce, ale ako si povedala to daaaame, ved to sa zase rozbehne...teda musi :-D
A ty chodis do skoly, alebo robis?