Nová korela

Príspevok v téme: Nová korela
Fuffy

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, koľko denne asi spáva 2-mesačná korela.
Neviem, či je to tým, že ju mám len druhý deň alebo tým, že je chorá, ale väčšinu dňa sedí na spodku klietky pripravená na spánok, nafúknutá a očká pomaly zatvára. Niekedy si vyjde na bydlá, napapá sa a napije sa, ale potom hneď zíde dolu a zase sa akoby pripravuje na spánok v kúte klietky.
Ďakujem za odpoveď.

jamal258

Prosim vas poradte my,mam doma korelu asi cca 2 mesiace,uz my aj papka z ruky a chcel by som ju uz pustit sa preletiet ale nevie si nast cestu z klietky necham aj otvorene dvierka a nic poradte prosim vas dakujem.

ebi777

:DD nesranduj!!!! ja som ešte v obchode nevidela-necítila, že vtáči zob mal príjemnú vôňu, so zobom nebolo nič, keďže som čerstvo ho kupovala, taký mix, plus som kúpila také tyčinky, tiež nejaký ovocný mix tuším bol,,,,, ale vážne to príjemnú vôňu nemalo :D a ten istý puch-pach som cítila hneď ako som vošla do bytu ma ovial...

tak možno tebe tá vôňa vonia, mne rozhodne nie

ebi777

nie samotný vtáčik smrdel, aspon si to myslím, ale ten zob, proste to smrdelo celým bytom, typicky ako ked idem do hornbachu ku vtáčikom a ku zobu, tak tam smrdí

ešte aj oblečenie mi smrdelo tým puchom, som sa pýtala mami či tak vážne smrdím, nič necítila, ale ja som to na sebe cítila, aj vo vlasoch

som sa starala kamarátke, bola som tri týždne v tom byte, ale ku sebe by som to nebrala za žiadnu cenu

Deria

nie, normalne to nie je! mlada korelka je ziva a vesela. urcite chod s nou k veterinarovi! ja mam 10 roznych vtacikov a to uz cez 20 rokov, ver mi, ze jej treba pomoct.
odkial si? v lete su vtaciky casto postihnute bakteriami, co je velmi nebezpecne a co sa musi ihned liecit. poinformuj sa na parrot club sk, ktoremu vetovi mas ist, pretoze malo vetov sa vyzna vo vtactve a uhynie ti. (ja totiz nezijem na SK, tak neviem kam)ale necakaj dlho, potrebuju rychlu pomoc!
zerie? a aky ma trus?
@ebi, to pocujem prvy raz, ze vtaciky smrdia. aj clovek smrdi, ked sa neumyva!:) vsetko zalezi len na hygiene. u mna nesmrdi absolutne nic a ani nikdy nesmrdelo! to si sa ako o neho starala?

ebi777

teraz napíšem dosť od veci

pravdu povediac nechcela by som ju do bytu ani do domu, strašne je potom takých pach, smrdí celý byt, či už len od zobu, alebo neviem z čoho vadilo mi to,,,,, to hovno sa síce čistý každý deň, ale to vysychá a dostáva sa to do ovzdušia, a tiež vtáky prenášajú všelijaké choroby
a okolo klietky bol furt bordel, buď perie, a myslím, že aj taký biely prášok z peria, slnečnice povyhadzované, proste des

nikdy viac, je to nezdravé :) môj názor