Ahojte.
Neviem či je to normálne alebo nie, ale keď som sa pozrel na svoj jazyk, mám tam také červené bodky. Je to prirodzené, alebo sa môže jednať o nejakú chorobu? Sledujem to tam už cca mesiac.
Pripájam aj fotku: www.dropbox.com (prepáčte za kvalitu, ale myslím že to tam je vidieť)
Ak by to mohlo mať niečo spoločne s tým, že už tiež cca mesiac má pobolievajú mandle (bol som aj u doktorky, dala mi niečo na kloktanie, zmiernilo sa to, ale nevytratilo úplne)
PS: ospravedlňujem sa ak som zvolil zlú kategóriu.
Červené bodky na jazyku
Z hľadiska čínskej medicíny sú červené bodky na jazyku dôkazom toxický látok v tele. Skúste repíkový alebo harmančekový čaj, alebo detoxikačnú dietu.
no jo. nemam sajny co by to mohlo byt. Mozno sa odhodlam zajst aj ku dochtorovi, len sa bojim ze ma vysmeje ze to je prirodzene :D . Ale obavam sa ze ide naozaj o tu Candidu, ale dúfam ze nie ,pretoze tie diety sa mi drzat fakt nechce (a nie preto lebo by som musel mat cukor, ale mam vysoku fyzicku aktivitu kazdy den, tym padom tie cukry potrebujem)
inak toto ma aj moj priatel ...poslednu dobu...biely povlak na jazyku a cervene drobunke bodky ..ale nič ho vraj neboli a nema ziadne probnlemy
nikto nic? :)
Nemohlo by sa jednať o Candidu? Lebo aj ten biely povlak...