Ahojte, tak ja mám 16, idem do 2. ročníka na strednej ale nemám žiadnych kamarátov/tky :( mám zopár fajn spolužiačiek ale to je všetko. Sú prázdniny a ja nemám s kým chodiť von. Problém bude asi v tom, že nie som veľmi komunikatívna ale ja za to nemôžem, ani to nijak nezmením. Je to fakt strašné byť takto sam/a :( viete mi poradiť ako si nájsť kamarátov? Možno je to blbá otázka, ale ja fakt neviem jak si ich nájsť kedže ani skoro nikam nechodím kedže nemám s kým. Alebo je tu niekto kto by sa so mnou skamarátil? Prosím ozvite sa niekto, lebo sa zbláznim ked budem takto sama :((
Nemám žiadnych kamarátov/tky a som zúfalá
Ja som z Ba :D :)
Mohla ste aspoň napísať odkiaľ ste :-)
Aj mne možeš v pohode napísať, ja zas s tým problém nemám, ale i tak sa cítim občas osamelá :) Rada pomáham VRLM@azet.sk
Hm...a neviete mi poradiť nejaké internetové stránky/fora kde sa dá s niekým skamarátiť? lebo všetko čo som našla sú zoznamky na vzťahy ale ja chcem proste iba kamaráta/tku :/
Som rada že ste sa ozvali, napíšem :)
Ja by som sa s tebou rad skamaratil. :) Ani ja nemam ziadnych priatelov cize ta velmi dobre chapem. Kludne mi mozes napisat na borggeus@azet.sk :)
ahoj, taky problem ako ty som mala sice kedysi davno, ale aj tak, nic nepomoze musis byt len viac komunikativna, ukazat svoje prave ja, ist niekde na diskoteku, hoci kde medzi ludi :)...ak chces napis mi na lubimpernicekmnamka@azet.sk ....ak si na pokeci tak RP...rada s tebou pokecam :)) papa cmuk, pekny den