Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám žiadnych kamarátov/tky a som zúfalá

Príspevok v téme: Nemám žiadnych kamarátov/tky a som zúfalá
micušík_mic

Ahojte, tak ja mám 16, idem do 2. ročníka na strednej ale nemám žiadnych kamarátov/tky :( mám zopár fajn spolužiačiek ale to je všetko. Sú prázdniny a ja nemám s kým chodiť von. Problém bude asi v tom, že nie som veľmi komunikatívna ale ja za to nemôžem, ani to nijak nezmením. Je to fakt strašné byť takto sam/a :( viete mi poradiť ako si nájsť kamarátov? Možno je to blbá otázka, ale ja fakt neviem jak si ich nájsť kedže ani skoro nikam nechodím kedže nemám s kým. Alebo je tu niekto kto by sa so mnou skamarátil? Prosím ozvite sa niekto, lebo sa zbláznim ked budem takto sama :((

ps2

A citový život? Jak by pes skapal. No, fakt "pekné". Tu žiť, rovno depresia.
Odkaz zmámemu:
Dúfam, že mi tam pripravíte apartmán, neprídem sám a už sa rozhýbte, či ma k tomu ani nepotrebujete, lebo sa bojíte? Strach má veľké oči...

ps2

My sme takí odmeraní, ustarostení, neveríme jeden druhému. Ja to viem. Ja mám radšej temperamentných ľudí. Smejú sa, podajú ruku, kričia, hádžu taniere, pískajú na pekné dievčatá, lebo milujú život, čokoľvek.
U nás nemôžete nikomu povedať, že chcem byť tvojim priateľom. Bude na Vás pozerať akoby ste prišli o zdravý rozum:DDD Skôr nepriateľom:)

Lola11

ahoj :) ja mam tiez 16 a mam ten isty problem :) tiez moc kamaratiek nemam :) ak chces tak kludne napis :) miticka11@gmail.com

ps2

Ja mám sv. kamošov rád, ale tiež kašlem na nich. Ja viem, o čo im ide. Ale dá sa s nimi pokecať o všetkom, tak to neriešim. Rád sa zabavím.

micušík_mic

tanitalove presne aj si s niekým dokážem normálne pokecať ale iba ked sa ako-tak poznáme. Chcem si nájsť kamarátky ale neviem ako, a už nechcem byt viac sama!! :( a koľko máš ty rokov? :)

tanitalove

Ja som na tom rovnako ibaže ja som ukecana ale iba pri tých ktorých ako-tak poznám.... Tiez nemám s kým chodit von a tak... Ale ked som s niekym cudzím neviem nájsť spoločnú tému rozhovoru a potom je trápne ticho :-( takze tak :-D a tiez som z BA

Koliečkoo

Aj ja mám taký problém. Odvtedy ako sme sa presťahovali tu nikoho nemám. Som zúfalá. Nemám s kým chodiť von. Budem mať 15 a väčšina ľudí v mojom veku majú svoju partiu s ktorou chodia von. Len ja sedím celé dni na balkóne a v záhrade, počúvam pesničky a je mi z toho smutno. Neviem ako sa mám skamarátiť. Veľa som surfovala po nete a všade píšu, že nájsť si kamarátov je ľahké, no ja si to nemyslím...ja proste nedokážem len tak íst von a pustiť sa s niekým do reči :( . Jedinou mojou akotakou oporou sú spolužiačky z vedľajšieho mesta, kde dochádzam do školy, no tie sú so mnou len do obeda. A čo mám z toho? Jedna baba mi raz povedala, že keď pôjdem na strednú, tak tam si nájdem kamošky, no ja pochybujem..