Liek Cavinton - krvné podliatiny

Príspevok v téme: Liek Cavinton - krvné podliatiny
Bejushka

Dobrý deň,
momentálne riešim s mojou mamičkou takúto vec.
Sťažovala si, že máva také slabé závrate (má 74 rokov). Lekárka jej predpísala liek CAVINTON na prekrvenie mozgu, že to by jej mohlo pomôcť. Po nejakej dobe užívania lieku si mami pochvaľuje, zdá sa jej, že jej tento liek robí dobre.
Avšak, všimla si a ukázala mi, na ruke sa jej urobilo niečo, pokúsim sa to opísať: ako keby sa nejaká cievka roztrhla a začala sa krv rozlievať pod kožou. Začínalo to od malého fliačiku až do priemeru cca 1 cm. Taká podkožná akoby "ploštica", ľudovo povedané. Po čase jej tento fliačik začal miznúť, až sa úplne stratil. Išla s tým za lekárkou, ktorá jej liek predpísala a povedala, že má podozrenie, že práve z toho lieku sa jej takéto čosi robí, že po vysadení jej to zmizne. Lekárka jej nechcela veriť a povedala, že ktovie kde sa udrela a z toho to má.
Dnes mi ukázala na stehne, opäť sa jej to urobilo...
Som presvedčená, že sa to robí z uvedeného lieku, možno to nie je nič nebezpečné, napriek tomu som si povedala, že skúsim napísať na toto fórum, možno to zhliadne odborník, ktorý by vedel povedať k uvedenému problému viac.
Vopred ďakujem za každú reakciu!