Budem vôbec niekedy aj ja šťastná?

Príspevok v téme: Budem vôbec niekedy aj ja šťastná?
smilee223

Ahojte, môj problem je ten ze nemám pre čo/pre koho žiť. Som smutná, stratila som zmysel zivota..celé dni sedím doma, sama...ked je pekne chodím sa prejsť s mojou jedinou láskou a jediním stvorením, ktoré ma má rado(psom) aby som sa odreagovala a presla na iné myslienky...inokedy sa chodím korculovať..ale uz ma to coraz menej baví pretoze stále chodím sama...
Vôbec niesom stastná...síce mám vsetko co chcem a mala by som byt za to vdacná...mám rodinu, mám kde bývat, mám čo jest...mám vsetko hmotné co k zivotu potrebujem...ale predsa mi nieco chýba :(

Pred nedávnom som mala chlapca, ktorý ma údajne "lubil" ja jeho lubim doteraz...ale uz som pre neho nicím,velmi som sa v nom sklamala...a snazim sa na neho zabudnút :( aj ked to ide len velmi tazko..a kazdy den kvôli nemu placem :(

Dalsie co mi chýba sú priatelia a kamarati, najlepsia kamaratka..nemám ziadnych :( Co by som dala za to keby mám najlepsiu kamaratku, ktorej sa môzem zverit s mojimi vssetkymi problemami, no mám smolu, nemam :( a preto to vsetko drzim v sebe a je mi hrozne...

Ja uz neviem co mam robit aby som aspon trochu bola stastná a nasla v kazdom novom dni nieco pre čo sa oplatí žiť..lebo ja viem ze zivot je krásny (zažila som) ale len vtedy ked ho mám s kým žiť

A čo sa este tyka mna mam 20 rokov tento rok som skoncila strednú skolu, na vysku sa chystam az o rok...

pompom

ked si zdrava tak nemozes mat oroblem ale si myslim hlavne ako spicelka sychologicka sa nebudes miesat do sukromia druhych ludi a vymyslat temy vtefy mozno budes.

smilee223

ako mam popracovat na vztahoch? na mna sa moje kamaratky davno vykaslali, oni majú svoje problémy, chalanov..idú na vysoké skoly..ja som sa nedávno prestahovala do ineho okresu..tu kde byvam poznam velmi malo ludí..je mi tu samej smutno..strednu skolu som tiez skoncila spoluziacky odchadzaju prec na vysoké skoly, idú za pracou...

a ja nemám nikoho :(

sao

určite áno,budeš štastná.Teraz sa venuj viacej svojej rodine,popracuj na vztahoch ktore si kôli nemu zanedbávala.a možno sa ti aj on ešte ozve