Ahojte, môj problem je ten ze nemám pre čo/pre koho žiť. Som smutná, stratila som zmysel zivota..celé dni sedím doma, sama...ked je pekne chodím sa prejsť s mojou jedinou láskou a jediním stvorením, ktoré ma má rado(psom) aby som sa odreagovala a presla na iné myslienky...inokedy sa chodím korculovať..ale uz ma to coraz menej baví pretoze stále chodím sama...
Vôbec niesom stastná...síce mám vsetko co chcem a mala by som byt za to vdacná...mám rodinu, mám kde bývat, mám čo jest...mám vsetko hmotné co k zivotu potrebujem...ale predsa mi nieco chýba :(
Pred nedávnom som mala chlapca, ktorý ma údajne "lubil" ja jeho lubim doteraz...ale uz som pre neho nicím,velmi som sa v nom sklamala...a snazim sa na neho zabudnút :( aj ked to ide len velmi tazko..a kazdy den kvôli nemu placem :(
Dalsie co mi chýba sú priatelia a kamarati, najlepsia kamaratka..nemám ziadnych :( Co by som dala za to keby mám najlepsiu kamaratku, ktorej sa môzem zverit s mojimi vssetkymi problemami, no mám smolu, nemam :( a preto to vsetko drzim v sebe a je mi hrozne...
Ja uz neviem co mam robit aby som aspon trochu bola stastná a nasla v kazdom novom dni nieco pre čo sa oplatí žiť..lebo ja viem ze zivot je krásny (zažila som) ale len vtedy ked ho mám s kým žiť
A čo sa este tyka mna mam 20 rokov tento rok som skoncila strednú skolu, na vysku sa chystam az o rok...