Dobrý deň, mám nízky tlak 105/60 a občas závraty a ako keby spomalené vnímanie(reflexy) niekedy, predtým som mával 115/72, tento rok som začal jazdiť na cestnom bicykli a schudol som z 81 na 74kg pri výške 188cm. po tréningu som bral glukózu a protein, môžu krvný tlak znižovať aj tieto suplementy alebo strata na váhe, ďakujem
Nízky krvný tlak
salat
ale vsetkeho moc skodi. Aj vody ! A nie vsetci mozme pit rovnake mnozstva vody! Takisto su dolezite aj rocne mesiace, vaha v kg, zamestnanie, pohybove aktivity, sport atd.
inak si sa v pisani sekol hned v prvej vete a aj to zdovodnenie je take, ake je a urcite by ho patrilo doplnit.
skus nalievat na kvet sustavne moc vela vody a uvidis, co sa stane.
Ak je zdravotne clovek v poriadku je to nedostatok tekutin nedostatok znamena ze krv je hustejsia tok spomaleny nizky tlak vela vody to vyrovna ale vela nie 3 litre ale podla farby mocu tam je signal kolko telo ma tekutin cim svetlejsie tak je lepsie
napochybach
no asi nie vsetko si skusala,kd problem trva. Ak sa mozem opytat, co vsetko si skusala?
Ja taky tak, nízky tlak, a - čo sa týka tej váhy - tak po prudkom schudnutí teraz snáď ešte nižší, keď vstanem, vždy sa mi zakrúti hlava :-/ A pulz vysoký, hoci lieky na to mi to znížili zatiaľ na niečo cez 80 (a to som mávala bežne aj okolo 120). Bohvie, čo s tým.
ja mavam permanentny tlak 95 na 62 .velmi nizky,ale tep vysoky..90 atd ..ale nepocitujem to,len ked som v strese ...
nizky tlak mi vsak robi sarapatu dost v zivote,citim sa ako mrtvola,bez zivota a mam slabosti,zavraty,stale som unavena ..ale nejde mi ho zvysit nijako,sksusala som vsetko
Blondula, takeho Dr. co ti to povedal treba bit kovovou tycou . to je co za hovado ten Dr? oficialne to moze mat suvis ale nehovoril by som ze je to normalne
axtbx -- to co si napisal je blbost. kava nevyriesi problem, kvalita kavy ma suvis len s prekyslenim
peter - protein a glukoza nema so znizenim hmotnosti nic spolocne
obom vam viem len poradit ako zastabilizovat TK ale viac uz len v maili, som na azete
Niekomu pomáha zvýšiť si krvný tlak pitím kvalitnej zrnkovej kávy.