Chcela by som vediet vas nazor na tieto otazky:
1. je to normalne, ak jeden den ma zivot bavi, som vesela, stastna, rozdavam usmevy, s ludmi v pohode komunikujem a na druhy den ma ten osial prejde, citim sa pod psa, mam chut sa zabit, skoncit so vsetkym, nevidim zmysel bitia, nemam naladu na ludi, chcem byt sama, placem, nechce sa mi ist ani von, mam pocit ze ma nik nema rad. Je to normalne?
2. ak sa mi naskytne sanca nieco zmenit, nova praca, novy vztah, nejaka zmena, tak v jeden den, mam optimizmus ze nieco nove co mi zmeni zivot, lepsia buducnost a na druhy den ma nadej, elan, chut kracat vpred a konat k zmene prejde a vidim buducnost v ciernych farbach a mam pocit, ze aj ked niecom urobim pre nejaku zmenu aj tak sa nic nezmeni k lepsiemu a nema vyznam nieco konat. Je aj toto normalne taka zmena nalady a myslenia zo dna na den?
Su tieto prudke vykyvy nalad normalne? Niesom nahodou schizofrenicka alebo mam maniodepresiu?
Mam 2. otazky
HA neberiem
Problem moze byt aj v HA, to si treba prekonzultovat so svojim lekarom a babami.
Je normalne ze clovek sa nadchne k comusi novemu, ale v dnesnej dobe sa aj boji to skusat, ked ma istotu aspon v tom co ma.
Ale povedzme ze mas pracu si v nej aspon trochu spokojna. Tak zotrvaj.
Skus si najst novy vztah, vide ok, nevide hladaj dalej. Kazda situacia ci uz zla alebo dobra ta niekam posuva.
Mozno problem nie je v nicom, len proste precenujes ludi a ocakavas od nich viac ako si schopna dostat.
Mozno si staci viac si vazit malickosti, lebo na nich viac menej zavisi stastie a taka dusevna pohoda.
Popripade si davat mensie ciele, aby ta ich naplnenie nadchlo a posuvalo ta dalej. Ak si zoberies vacssie susto, tak to tiez zvacsa odradi od dalsej cinnosti.
ze něco nové co mi změní život ... to je dobrý směr, kdo se nebojí změn, jde stále dál.Ale takhle ze dne na den, to jsem nikdy neviděla a ani neslyšela:-(
www.michaelasart.eu