Nikto ma nema rad?

Príspevok v téme: Nikto ma nema rad?
smutna55

Ahojte, v poslednej dobe sa citim uplne na nic mam depresie, a trpim pocit ze nikto ma nema rad, samozrejme okrem mojej rodiny tu ja milujem nadovsetko. Vzdy som mala kopec priatelov a vzdy ked stretnem niekoho noveho tak som mu sympaticka a chcu sa hned vsetci so mnou kamaratit, no lenze po vecsine su to chlapi a ja zistim ze oni chcu vzdy viac a takto potom tie kamaratstva prichadzaju a odchadzaju, nemam prosto normalneho kamarata lebo kazdemu ide vzdy o nieco viac. A stava sa mi stale ze so mnou prerusia kontakty a stale som sama, ani frajera si neviem najst, posledny muz s ktorym som bola 7 mesiacov ma sklamal velmi a surovo prerusil kontakt ako keby ja som mu nieco spravila, a pritom to on mne. Ja hladam chybu v sebe lebo uz fakt neviem ako je to mozne ze sa vsetci vyseru na mna.....

paulara

preco hladas chybu v sebe? to nie je predsa spravne! a koho teda hladas? kamaratky, ktore ta budu za rohom ohovarat a podobne? preco si nenajdes radsej priatela, ktory ta bude lubit taku aka si??

sad pug

Som štvrtáčka na základnej škole a keď som bola prvej druhel a tretej triede mali ma radi teraz ma nemá rád nikto tak to cítim akoby ani pani učitelky priatelia priateľky dokonca ani rodina.Pomôžte mi prosím.Som ešte dieťa.ps Najradšej by som utiekla do lesa alebo zabila sa.Takže už vieťe niečo o mne,cítim že ma nikto nemá rád ani najlepšia kamarátka ale to ja necítim ale to je pravda lebo jeden chlapec a dievča mi povedali že aj oni to vidia že už nechce byť mojov naj kamarátkou,a potom už nemám nikoho dalej chcem sa zabiť.

sad pug

Som štvrtáčka na základnej škole a keď som bola prvej druhel a tretej triede mali ma radi teraz ma nemá rád nikto tak to cítim akoby ani pani učitelky priatelia priateľky dokonca ani rodina.Pomôžte mi prosím.Som ešte dieťa.ps Najradšej by som utiekla do lesa alebo zabila sa.Takže už vieťe niečo o mne,cítim že ma nikto nemá rád ani najlepšia kamarátka ale to ja necítim ale to je pravda lebo jeden chlapec a dievča mi povedali že aj oni to vidia že už nechce byť mojov naj kamarátkou,a potom už nemám nikoho dalej chcem sa zabiť.

Loptoš

Nie každý si vie uvedomiť v živote že ludí ktorých stretávame musíme trošku selektovať.Čiže nie každého si vodime domov niekto näm poslúži napr.na krátky rozhovor pri venčení psa alebo v rade pri pokladni obchodu.Sú ludia s ktorymi môžeme isť na kávu alebo na pivo ale nič viac.Niekto je len dobrý kolega v práci nič viac.Toto všetko asi vieš ale lidia okolo teba asi nie .Preto sa stáva že ak si k ludom priatelská možno viac milá ako súzvyknutý vysvetlujú si to po svojom .Vela krát sklamaný clovek sa "zatne" a nechce. K sebe po zlej skúsenosti nikoho pustit .V prvom rade človek musí mat rád seba.Tým pádom ukazuje svoju cenu ostatným .Ten kto nemá na mercedes nepôjde do obchodu a nebude sa tváriť že ho chce kúpiť alebo pôjde ale skúsený. Predsvac ho odhalí nepošle ho preč ale. Komunikovat bude len po irčitú mieru........Miluj sama seba ukáž svoju cenu. A ten kto má charakter len na venčenie psa neopováži sa ti pchať do postele !!!