Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ake je maximalne meskanie menstruacie?

Príspevok v téme: Ake je maximalne meskanie menstruacie?
martinn19

Viem, ze sa tie temy opakuju, ale som zufaly:( Mojej babe meskaju uz 4. den kramy. Robili sme to pocas ovulacie bez kondomu, ale nespravil som sa. Viem - moze aj tak otehotniet:( Kramy mava pravidelne. Je trochu prechladnuta - berie Coldrex - moze to nejak ovplyvnit? Tvrdi, ze ma vacsie prsia teraz a ze ju bolia. A citi sa tak vseliako uz tyzden - ako pred kramami (ale moze to byt aj pocit z tehotenstva, vsak?). Ak je "v tom" znici nam to nase zivoty! prosim poradte mi! Prosim!

ivka2

dieta este nikomu zivot neznicilo!!!(to len tak na okraj)...no a pred menzesom mavam aj ja zvascene prsia a su citliive...niekedy nie ale naposledy ked som mala pred menzesom, tak som sa musela pomaly obliekat lebo boli take citlive...takze neboj a nestresuj, oni pridu..ale ked budes stresovat tak to este oddialite, chodte vonku a nech si kocka da 2dc cerveneho vinka..a uvidis ze pridu:)

jabu

mne meskali 10 dni.....a den pred tym ako som mala ist k doktorovi som ich nastastie dostala...........si zo mna robi moje telo srandu