Samovražda

Príspevok v téme: Samovražda
psychoNula

mám stále depresie, nič sa mi nedarí.. nevidím žiadny zmysel života, ani ho nemám .. finančné problémy, zdravotné .. dnes ma nechal chlap. som na dne.. už dlhšiu dobu rozmyšlam nad ukončením tohto trápenia .. je to zbabelé, hlúpe, ale ked ja neviem, ako dalej ..
lenže ako? tabletky? skok pod vlak, obesenie? ktovie, ktoré je najlepšie .. :/

Matej

Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.

Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru. Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.

V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.

Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.

Redakcia ZDRAVIE.sk

sante.

Ani mňa to tu už nebaví, ale teraz si predstav, že ok skončím to, no paráda, to bol teda "vzrušujúci život", fakt :D ja si počkám na to NIEČO a ty urob to isté :)
ináč, asi ani nebolo treba oberať, teplo je, všetko je, ale búrka nikde..

zewa

Keď si myslíš, že si vyskúšala všetko, vždy sa dá ešte niečo urobiť, minimálne odložiť samovraždu na neskôr. Možno vyskúšať psychoterapiu. Vypovedaný problém je polovičný problém.