mám stále depresie, nič sa mi nedarí.. nevidím žiadny zmysel života, ani ho nemám .. finančné problémy, zdravotné .. dnes ma nechal chlap. som na dne.. už dlhšiu dobu rozmyšlam nad ukončením tohto trápenia .. je to zbabelé, hlúpe, ale ked ja neviem, ako dalej ..
lenže ako? tabletky? skok pod vlak, obesenie? ktovie, ktoré je najlepšie .. :/
Samovražda
Tak to desí aj mňa...ak sa nestane zázrak a nedokážem niečo zmeniť tak budem v takýchto sračkách aj nabudúce...potom a... :DDD
Alebo napr. nekonecna reinkarnacia. Stale tu mam zit??? A cim sa stanem na samom konci. Cistym anjelom? Ci stelesnenim Satana? Asi to druhe predpokladam:)
:DDDDDDDDDDDDDDDD
No, ja by som vam vedel rozpravat prihod do nemoty:)
Ako napr. jeden sa pomodlil za to, aby mal pracu. Tak ju aj dostal, ale len preto, ze jedem chlap, ktory robil to iste, umrel.
Ja som z toho magor:DDD
Tak to by som aj ja rád vedel :)))
My sa tu máme zlepšovať a zdokonaľovať a čo z toho? Ja nechcem žiť na večné veky. Ako spácham samovraždu na onom svete? To treba vyriešiť:DDD
Oddelenie ducha od hmoty je väčšinou bolestivé, lebo my sa tu snažíme držať zubami nechtami alebo to nemá s tým nič spoločné. Vyberte si sami:)
Google: Monestier Martin Dejiny sebevrazdy
p.d. - podľa spôsobu :DDD Nervový plyn? Radšej guľka do hlavy :)
Tak ci onak, samovrazda nie je prijemna, budes to citit tak ci onak, potom sa bude telo triast z bolesti.