MOZE BYT TEHOTNA?

Príspevok v téme: MOZE BYT TEHOTNA?
avril

zdravim...moze partnerka otehotniet aj ked je este panna?(ma panensku blanu)...ide o to ze predcasom som ju palcoval..neurobil som sa...len som si to tam dole napravil,bolo to tam vlhke,(nemal sm toho ani vela na prste...potom sme sa len thak bozkavali a maznali cca pol hodky) a potom som ju zase palcol,bol som v nej max 6cm...prsty som mal suche..len ma to zaujima,ci je neco thake mozne...vdaka...

marecek

tak toto je gol...
ked je panna to znamena ze tam ma este blanu a cez balnu neprejdu spermie... kkz to fakt v tych skolach nic nenaucia.

veronika

slusny_muz, spermie tam zostávajú, nie prežívajú. Prežili by tak, keby sa zamrazili do tekutého dusíka :-)

slusny_muz

teroeticky v obdobi menestruaci a v neplodnych dnoch...len spermie mozu prezit aj niekoolko dni vo "vnutri"...ale nic nieje na 100 %...

pejer

Vcera som bol so svojou priatelkou... nemali sme sex, pretoze sme nemali kondom ale stalo sa nam asi zo dva krat, ze sa mi penis jemne dotkol jej posvy... ona bola vlhka a ja som mal istu tekutinu na zaludi (nie semeno)... mohlo by sa stat, ze by mohla z toho otehotniet? prosim pomozte!