Ahojte :) som dievča mam 15 rokov..myslim si, že ma moja mama ešte stale vnima ako dieťa. Ja viem že dieťa som, ale v 15-tich rokoch baby v mojom veku už tužia spoznavať nove veci a pod. Myslite si, že v mojom veku je normalne pustiť dieťa na nejaku diskoteku? Pochadzam z dediny, takže tie "diskoteky" su take kľudnejšie. DOsť veľa veci mi obmedzuje pretože som ešte mlada. Terat nastupujem na strednú tak si myslim že už mam na to vek.čo si o tom ako rodičia myslíte vy? :)
Je 15 rokov malo na diskotéky?
Teraz posluchaj rodicov a ked budes mat raz ty dceru, tak ju pustaj na diskoteky v 15- tich.
to asi len ja neklikam na cervenu :DDDD
Tiež som v 15tich nevedela čo diska je :) moja prvá bola v 18tich, dnes mám 21 a už ma to nebaví... Neboj nič, ešte si užiješ :)
Vieš ty si povieš že si nedáš ale dojde frajer so silnými rečami a das si. A odtiaľ je len kúsok k pruseru. V dnešnej dobe su ľudia veľmi zlí, nemajú problém niekoho zneužiť. Fakt je to nebezpečné. O nič neprichadzas, neboj.
tak mna to strašne láka. :D rada sa zabávam. áno jasné v dnešnej dobe samy sex, drogy, alkohol, atď. lenže ja nepijem, išla by som maximálne s nejakými kamarátkami ktoré nie sú vôbec taký tip že cigarety,alkohol...normálne sa zabaviť, zatancovať,lenže ja sa to bojím mami len opýtať, pretože viem že by mi povedala NIE a k tomu by som ešte aj dostala :(
ja som v 15 tiež začala chodiť na disko, jasné, že ma nepustili hned o rána, ale pustili, nemyslím si, že by rodičia urobili chybu a prešla som si tým aspon "skôr" a potom som už bola kludnejšia
No ani ja by som dceru nepustila este ze mam syna ♥
mna nepustali rodicia kym som neodisla studovat na vysku.
dceru by som v 15 asi nepustila
Tak v 15 tich vek na to sice máš, ale je to taký druh zábavy....sex drogy a otrasná hudba, hluk, samy idioti....fakt tam chceš ísť? Chod ale davaj si na seba pozor....dcéru by som nepustila