mam taky mensi problem. chodim s priatelom uz rok a pol a este ani raz som nedosiahla orgazmus. on sa urobi stale ci uz v sexe alebo v orali. no ja stale nic. par krat som orgazmus predstierala lebo ma to uz nebavilo. ale teraz to lutujem lebo si mysli ze ma uz urobil a on stale nic. par krat to namna uz slo ale stale nic. neviem co to somnou je . prosim potrebujem poradit
Nemôžem dosiahnuť orgazmus
100% erekcia už za 15 minút.
Bud ma maly uspokojovac, alebo sa nedokazes poriadne uvolnit. O5 klasicky postup. Par poldeci koniferky nie moc! a hura nato. Robte prasacinky nehanbite sa. Teda hlavne ty. Pokial ta neurobi ani ustam abo rukami tak je problem v tebe. Psychicky.
Moj priatel ma robi aj jazykom aj prstami je to velmi dobre men sa to paci, ale aj tak ma nedokaze urobiť. skusim vyskusat ten vankus :) dakujem ..
Ahoj,
tiez priatelke neviem spravit vag. orgazmus, co viem to je ten klitorialny(jazykom, ci rukami) - tne vobec nieje tazky, navrhni to svojmu priatelovi. Co sa tyka toho vaginalneho netusim ako na to, cital som o vseliakych bodoch g, co mi nepomohlo, a ked sa snazim nieco vymysliet tak aj tak mi nepovie ci to je lepsie abo horsie pi*e :D.
Dufam, ze som ti aspon trochu pomohol( co som skusal, na zensky org. pri sexe mozes mat pri misionarovi podlozeny zadocek nejakym vankusom, nech ti lahsie "masiruje"hornu cast vag., popripade take polohy...
:P