zdravim, uz dlhsie trvaju moje depresie ktore ma obmedzuju v zivote ze nedokazem uz nic ine robit ako niekde v tichu po lesoch vysedavat a travit co najrychlejsie cas. Takpovediac uz som sa tym naucil zit, teraz pojdem maturovat no stale menej rozpravam v poslednej dobe na maturitnych predmetoch nepovim ani slovo, spoluziaci ma nespoznavaju, neodpovedam na otazky, nepozeram sa ludom do oci a rutim sa dolu tym najvyssim tempom ale nedokazem stym nic robit. Evidentne mi moji psychologovia a psychiater nevedia pomoct, ziadne lieky mi nepomahaju, pracujem v sukromi na sebe denno denne a hanbim sa aj 2 rocneho dietata. Mam vela kamaratov ale dieca by som si aj vedel najst ale vedel by som byt s nou len vtedy ked mam nahodou lepsiu naladu. Po jednej dievke som moc tuzil az som spravil vsetko preto aby som sa snou mohol byt. Pocas jej nepritomnosti moj mozog si ju dokaze tak idealizovat aj s celou kulisou okolo toho ze ja ju mam fakt rad ako kamaratku len moj mozog si ju tak idealizuje ze mi je kazdy vecer az do placu. Som normalny clovek, kazdy kto ma spozna o tom nepochybuje ale co dokaze nejaky rozruch v mozgu spravit s clovekom, kolko prilezitosti klucovych v mojom zivote som premrhal kvoli depresiam ze sa radsej nad tym snazim nezamyslat. Poradte, co mam do pekla robit..
Depresie
Alebo život :D
Zmen psychiatra.