prajem pekný deň všetkým.. chcela by om sa opýtať niekoho, kto študuje tento odbor, či by mi nevedel povedať z čoho sa robia príjmačky alebo prípadne ktoré predmety sú posudzovaní pri prímacom konaní.. ďakujem vopred
SPU - výživa ľudí
som po 50 ke a chcela by som ísť na buduci rok študovať externe výživa ludí, robím v stravovacej prevádzke, chodí tam niekto?
na tak ty sa potom nemas coho obavat, aj ked nejaké ale predsa tie zaklady mas ;)
mne neostáva asi nič iné ako si to sama dostudovat..aspon aby som mala predstavu o co ide :D :D
a ty to chces studovat s cielom, aby si v buducnosti pracovala v tejto oblasti?
ja som z biológie aj maturovala.. tej sa nebojím.. a aj teraz som ju chvíľku mala.. takže to by relatívne mohli byť oka..
a tak základy som mala...:) kedysi.
tak ale predsa mas nejaké tie základy, a vies aspon o co ide..a na gymli si mala aj biologiu...
no ja som mala naposledy chemiu na zakladnej skole..a to uz ani neviem o com bolo :D :D
tej chémie sa aj ja bojím... ako ja som mala dobrú chémiu na strednej (gymnázium), ale tak dva roky som o nej ani nepočula tak sa bojím či to nie je všetko úplne fuč :D :D
aha tak :) no ja by som chcela denné studium... a mna to tiez zaujíma..ale bojím sa ze to bude pre mna dost narocné kedze ja nemám ziadne základy zo strednej skoly, ktorá je uplne iného zamerania ( Obchodna akademia)
tak ak si tam dam prihlasku, tak si budem musiet asi sama nieco dostudovat, asi hlavne chemiu :D
ja si v prvom rade túto VS čo mám chcem nechať a keď sa podarí v zdraví doštudovať.
a hento by som chcela študovať externe nakoľko ma tá oblasť zaujíma.. čiže áno od prvého ročníka
a ty by si sla normalne od prvého rocníka? ci dalej pokracovala, len iný odbor
hej hej ja som už skončila strednú.. a už dva roky študujem na jednej vysokej škole.. teraz začínam tretí..
práve preto sa pýtam lebo aj na tejto výške kde som sa robil poradovník, ale bolo presne uvedené, ktoré predmety sú profilové (napr. biológia, matika) a tie sa posudzovali v prvom rade.. čiže si vedela aj z čoho máš ísť maturovať..
a ty si uz skoncila strednu? ja tento rok, ale predsa na tú vysku idem pravdepodobne az o rok..(ak ma nieco neodradi) ale velmi by som to chcela ist studovat
no podla mna ten poradovník sa zostavuje podla koncorocných znamok zo strednej a este z vysledkov maturít